Ultrabook DELL New XPS 15 (9560)

Ultrabook DELL New XPS 15 (9560), 15.6" UHD InfinityEdge Touchscreen, Intel Core i5-7300HQ, 8GB DDR4, 256GB SSD, GeForce GTX 1050 4GB, Windows 10 Home, Silver
98%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I5
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Ultrabook DELL New XPS 15 (9560), 15.6″ UHD InfinityEdge Touchscreen, Intel Core i5-7300HQ, 8GB DDR4, 256GB SSD, GeForce GTX 1050 4GB, Windows 10 Home, Silver.

NB XPS-15 CI7-7700HQ 15″T 32GB/1TB DXPS15I732G1TW10PF DELL
Inovare care inspiră.
Inovare care inspiră.
Cei aflaţi în avangarda ingeniozităţii sunt remarcaţi. Tocmai de aceea este nu este de mirare a fost apreciat laptopul XPS 15. Succesul continuă.

Vă prezentăm cel mai mic laptop de 15 inchi de pe planetă
Vă prezentăm cel mai mic laptop de 15 inchi de pe planetă
Afişaj InfinityEdge de numai 15,6 inchi din lume: Afişajul aproape fără margini maximizează spaţiul de ecran, înghesuind un afişaj de 15,6 inchi, într-un laptop mai aproape dimensiunea unei 14 inchi, datorită unui cadru are o grosime de numai 5,7 mm.

Design unic: având o înălţime de numai 11 – 17 mm şi o greutate minimă de aproape 1,8 kg cu unitate SSD, XPS 15 este cel mai uşor laptop de 38,1 cm (15 inchi) înalt performant din lume.

O vizualizare uimitoare, oriunde aţi merge
O vizualizare uimitoare, oriunde aţi merge
Nu rataţi niciun detaliu: cu afişajul UltraSharp 4K Ultra HD, puteţi vedea în mod detaliat fiecare pixel, fără a fi necesar să măriţi imaginea. Şi, cu 6 de milioane mai mulţi pixeli decât Rezoluţia Full HD şi 3 de milioane mai mult decât al sistemului MacBook Pro, vă puteţi editaţi imaginile cu mare precizie fără grija neclare sau Eliminare linii.

Culoare de vârf în domeniu: XPS 15 este singurul laptop cu acoperire Adobe RGB 100 % a culorilor, care acoperă o gamă cromatică mai larg şi producerea nuanţele de culoare în afara panouri convenţionale, astfel încât să puteţi vedea mai mult din ceea ce vedeţi în condiţii reale. Iar datorită celor peste un miliard de culori, imaginile apar mai fluide, iar tranziţiile cromatice sunt multidimensionale, mai profunde şi extraordinar de vii. Software-ul Dell PremierColor este inclus şi remapează automat conţinutul care nu are deja format Adobe RGB la culorile afişate pe ecran, care apar uimitor de precise şi de reale.

Colaborare uşoară: puteţi vedea din aproape orice unghi ecranul cu tehnologie de comutare în plan (IPS) IGZO, care vă oferă un unghi larg de vizualizare, de până la 170°.

Strălucire pe timp de zi: Cu luminozitate de 350 de niţi, este mai strălucitor decât cel al unui laptop tipic.

Funcţionalitate tactilă: loviţi uşor cu degetul, trageţi cu degetul sau apropiaţi degetele pe ecran. Afişajul tactil opţional vă permite să interacţionaţi natural cu tehnologia.

Performanţă neobosită
Performanţă neobosită
Super viteză: Cel mai puternic laptop XPS, am creat până acum include cele mai recente procesoare de generaţie Intel® Quad Core™ 7 şi o placă opţională de 4GB GeForce® GTX 1050 plăci grafice cu ajutorul arhitecturii Pascal™ cele mai recente şi mai bune, astfel încât vă oferă rapiditate în dvs. cele mai solicitante activităţi.

Maximă de memorie şi de stocare: Acceptă până la 32GB de memorie, cu o lăţime de bandă de 2.133 MHz, de 1,3 ori mai mari decât viteza opţiuni de 1.600 MHz. Memoria mai rapidă înseamnă că beneficiaţi de continutul de care aveţi nevoie de mai repede. Capacitate de stocare extensibilă până la 1TB în alegerea dvs. de hard disk standard sau unitate opţională de bază de semiconductori (SSD), disponibile în versiuni PCIe mai rapide, asigura din plin de stocare spaţiu şi de înaltă performanţă viteza de reacţie să acceseze şi să se execute rapid aplicaţiile dvs. Laptopul XPS 15 porneşte şi îşi reia activitatea în numai câteva secunde datorită unităţii, astfel încât să puteţi face mai multe fără durate de aşteptare.

Placă de reţea wireless Killer™: adaptorul Killer 1535 Wireless-AC oferă cea mai puternică şi mai fiabilă conexiune Wi-Fi şi a fost special creat pentru ca videoclipurile, vocea şi jocurile online să ruleze mai repede şi mai lin. Detectează, clasifică şi prioritizează automat traficul de reţea, având grijă ca cele mai importante date să aibă prioritate în faţa celorlalte aplicaţii mai puţin urgente. Killer livrează imediat pachetele esenţiale, eliminând astfel latenţa şi întârzierile inutile.

Productivitate esenţială la îndemână

Conectivitate de vârf
Conectivitate de vârf
Conectivitate de vârf: portul multifuncţional Thunderbolt™ 3 vă permite să încărcaţi laptopul, să-l conectaţi la mai multe dispozitive (sunt acceptate până la două afişaje 4K) şi să beneficiaţi de viteze de transfer al datelor de până la 40 Gb/s, de 8 ori mai mari decât cele oferite de portul USB 3.0. Include şi două porturi USB 3.0.
Andocare avansată
Andocare avansată
Andocare avansată: oferă conectare cu un singur cablu la alimentare, Ethernet, sunet şi imagine. Adăugaţi staţia de andocare Thunderbolt™ Dell opţională pentru a beneficia de viteze mai mari la transferul datelor şi de acceptarea a până la trei afişaje Full HD sau două afişaje 4K.
Vedeţi ce aţi ratat
Vedeţi ce aţi ratat
Tastatura standard cu retroiluminare vă permite să lucraţi şi în condiţii de lumină slabă sau pe întuneric.

Interacţionaţi în mod intuitiv
Interacţionaţi în mod intuitiv.
Apropiaţi degetele, transfocaţi şi faceţi clic cu precizie: datorită touchpadului de precizie, cursorul nu mai sare şi nu mai alunecă necontrolat, iar datorită caracteristicii de împiedicare a activării accidentale, scăpaţi de problema clicurilor nedorite, declanşate de atingerea touchpadului cu palma.

Cititor de amprente opţional şi caracteristica Windows Hello: Bucuraţi-vă de o fără parolă sign in care vă oferă cea mai rapidă, cele mai sigure modul să deblocaţi dvs. dispozitivele cu Windows. Aplicaţia vă recunoaşte dintre toţi printr-o simplă atingere. Vă întâmpină cu un salut prietenos la accesare, permiţându-vă să o utilizaţi atât în aplicaţii, cât şi pe site-urile web Microsoft Edge.

Creat pentru afaceri
Construită pentru mediul profesional.
Cea mai bună securitate din clasa respectivă, însoţită de soluţii de vârf în domeniu la nivel de terminal, printre care se numără soluţiile avansate de criptare, autentificare şi protecţie împotriva ameninţărilor.

Dell Data Protection l Endpoint Security Suite Enterprise: Cu o eficacitate 99 % caracteristicile nominale de funcţionare (mult mai mare decât produsele concurente), puteţi prevenirea ameninţărilor şi opriţi împotriva programelor rău intenţionate, înainte de a se poate rula.

Dell Data Protection Encryption de l: Criptarea axată pe date nu este aliniat pe un dispozitiv, ci şi pentru a utilizatorilor finali ei înşişi, cât. Abordarea noastră utilizarea mai multor chei protejează datele în evoluţia la dispozitiv la dispozitivul, şi chiar şi până în Cloud publice.

Cel mai flexibil sistem XPS din lume permite personalului IT să modifice setările BIOS şi să configureze sistemele cu flexibilitatea extinsă de care are nevoie compania dvs.

Suita Dell Client Command: Dell vă oferă instrumente de automatizare gratuite ajuta ACESTA eficientizează implementarea, actualizarea şi monitorizarea în medii complexe. Cu alte cuvinte DCCS implementări mai rapide.

Construit cu măiestrie din materiale superioare
Construit cu măiestrie din materiale superioare
Rezistenţă maximă: este tăiat cu precizie dintr-o singură bucată de aluminiu, având şasiu rezistent şi design atractiv. Afişajul opţional QHD+ cu sticlă Corning® Gorilla® NBT™ este de până la 10 ori mai rezistent la zgârieturi decât cel cu sticlă calcosodică.

Îşi păstrează sângele rece: suportul pentru mâini este construit din fibră de carbon. Este rezistent şi subţire ca aluminiul, dar mai uşor şi mai rece la atingere.

Mai ecologic ca oricând
Mai ecologic ca oricând.
Consum eficient de energie: XPS 15 are certificare ENERGY STAR®.

Materiale mai inteligente: nu conţine materiale precum cadmiul, mercurul şi anumiţi ftalaţi, având calificativ EPEAT® Gold şi certificare că nu are substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR) şi nici PVC.

Posibilitate de reciclare: peste 90 % din componentele laptopului (în funcţie de greutate) pot fi uşor reciclate sau reutilizate, iar tăvile de ambalare din bambus sunt 100 % reciclabile.

Porturi şi sloturi
Porturi şi sloturi
1. Slot pentru carduri SD | 2. Port USB 3.0 cu PowerShare | 3. Element de măsurare şi indicator pentru baterie | 4. Slot pentru încuietoare Kensington | 5. Alimentare cu c.a. | 6. Port HDMI | 7. Port Thunderbolt™ 3 (PCI Express din a treia generaţie, cu două căi) care acceptă: intrare de alimentare/încărcare, PowerShare, Thunderbolt 3 (40 Gb/s în ambele direcţii), USB 3.1 din a doua generaţie (10 Gb/s), ieşire video nativă DisplayPort 1.2, VGA, HDMI, Ethernet şi USB-A prin adaptorul Dell (comercializat separat) | 8. Conector pentru set de căşti-microfon

Dimensiuni şi greutate
Dimensiuni şi greutate
1. Adâncime: 235 mm (9,27 inchi) | 2. Lăţime: 357 mm (14,06 inchi) | 3. Înălţime: 11 – 17 mm (0,45 – 0,66 inchi) | Greutate minimă: 1,8 kg (4 lb) cu baterie de 56 Wh, unitate SSD şi afişaj netactil. Greutate minimă: 2 kg (4,5 lb) cu baterie de 97 Wh, unitate SSD şi afişaj tactil


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Ultrabook DELL New XPS 15 (9560)
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I5
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
dell