Videoproiector Panasonic PT-RZ575

Videoproiector Panasonic PT-RZ575 Laser 1-chip DLP 5200 lumeni
97%
Merita

Nota noastra

Pro 5200 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector Panasonic PT-RZ575 Laser 1-chip DLP 5200 lumeni.

Colaboratorul ideal pentru aplicatii profesionale

Videoproiectorul Short Throw Panasonic PT-RZ575, cu operare 24 din 7, este recomandat pentru activitatile profesionale care necesita calitate desavarsita in cele mai mici detalii, precum camere de control, centre de supraveghere sau spatii muzeale/expozitionale. Se caracterizeaza prin tehnologia de videoproiectie DLP, cu o rezolutie Full HD 1920 x 1200 WUXGA, o luminozitate de pana la 5200 de lumeni (in centrul imaginii), dar si un contrast dinamic impresionant de 20.000:1.

Tehnologia japoneza Solid Shine Laser by Panasonic asigura pana la 20.000 de ore de functionare pentru intregul echipament, nu doar pentru sursa de lumina.

Procesor de imagine dedicat. Contrast impresionant

Echipamentul Panasonic PT-RZ575 prezinta un contrast dinamic impresionant, scenele de luminozitate/alb si intuneric/negru fiind excelent optimizate, chiar si in situatii de tranzitie a imaginilor. In plus, procesorul unic de imagine propus de Panasonic, garanteaza intotdeauna proiectii pline de naturalete si realism.

Prin intermediul functiei Daylight View se masoara nivelul luminii ambientale din incapere si se ajusteaza setarile, astfel incat videoproiectorul sa poata furniza imagini naturale si de calitate chiar si in situatii cu multa lumina ambientala.

Praful afecteaza videoproiectia, de aceea echipamentul a fost testat in conditii extreme de praf pentru a functiona optim chiar si in aceste imprejurari. Blocul optic este complet etans fata de factorii externi. De asemenea, prezinta un sistem de siguranta pentru ochiul uman cu ajutorul unei lentile difuze care reduce energia laser sa se propage puternic si se afecteze astfel ochiul uman la contact direct, cum se intampla la videoproiectoarele conventionale.

Cu procesorul Multi-Window (disponibil optional), se pot realiza proiectii multi-screen intr-o infrastructura de tip videowall cu diplay-uri si videoproiectoare. Procesorul dispune de o conectivitate profesionala, sabloane de afisaj si o capacitate de functionare in regim 24/7.

Alte avantaje:

– flexibilitate la 360 de grade

– pornire si oprire instanta

– control rapid din telecomanda pentru ECO Management System

– nivel de zgomot extrem de redus – 28 decibeli (ECO)

– capabilitate Picture-In-Picture (PIP)

– compatibil cu o consola de lumini, protocol Art-Net DMX

– functie de Edge Blending

Conectivitate printr-un singur cablu

Control si transmisie AV de inalta calitate printr-un singur cablu CAT5 sau superior la o distanta de pana la 150 m (Full HD). Avantaje: performanta japoneza garantata (fara pierderea calitatii, fara compresie digitala), acoperire mare, reducerea costurilor in timp, reducerea cablurilor si a altor device-uri in infrastructura AV.

20.000 de ore lifetime

Tehnologia laser asigura o autonomie de pana la 20.000 ore de functionare, asigurand totodata un sistem rapid de pornire si oprire, fata de videoproiectoarele conventionale. De asemenea, echipamentul este conceput in asa fel incat sa reziste la impuritatile mediului ambient in care este supus, alaturi de un sistem de racire eficient si cu un grad de silentiozitate extrem de ridicat pentru performantele oferite.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector Panasonic PT-RZ575
Scorul Acordat
5
97%
Merita

Nota noastra

Pro 5200 lumeni
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
panasonic
Comentarii (0)
Adauga Comentarii