Aparat aer conditionat Yashido AC-18YDO

Aparat aer conditionat Yashido AC-18YDO Inverter 18000BTU Clasa A++ Alb

65
93%
Merita

Nota noastra

Pro Calitatea aerului buna
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Aparat aer conditionat Yashido AC-18YDO Inverter 18000BTU Clasa A++ Alb.

Yashido AC-12YDO este un aparat de aer conditionat performant, scos pe piata in anul 2017 de brand-ul japonez pentru a veni in intampinarea clientilor, fara prea mare dare de mana, cu un excelent raport calitate/pret. Chiar daca din punct de vedere estetic, asemenea tuturor produselor asiatice, ramne loc de imbunatatiri, nu putem sa nu apreciem ridicarea gradului de discretie prin implementarea display-ului mascat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Yashido AC-12YDO are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta apropiindu-se de valoarea de 11000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare folosit. Asadar, producatorul il recomanda pentru asigurarea confortului termic in incaperi de pana la 35 mp. Din punct de vedere al eficientei energetice, asemenea majoritatii aparatelor moderne de aer conditionat, oscileaza intre clasa A++, pe racire si clasa A+, pe incalzire. Ambele sunt considerate performante excelente daca luam in considerare ca pana nu de mult clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia PFC (Power Factor Correction) are rolul de a reduce pierderile energetice, crescand factorul de putere, acesta reprezentand raportul intre puterea reala si puterea aparenta.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Yashido AC-12YDO este unul de mare densitate, capabil sa elimine chiar si bacteriile din aer. In plus, acesta se scoate foarte usor si se curata, prelungind astfel durata de viata a aparatului de aer conditionat, fara a fi nevoie de inlocuiri periodice.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Yashido AC-12YDO sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt folosite sezonier, datorita impactului lor asupra temperaturii din incapere, ultimele doua pot fi utilizate pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura atat confortul termic, cat si pe cel fonic, pe timp de noapte. Odata activat, acesta va evita schimbarile bruste de temperatura iar aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare. In plus, consumul energetic va fi unul foarte redus.

Timer-ul si functia de auto-restart ii permit aparatului de aer conditionat Yashido AC-12YDO sa functioneze fara probleme chiar si in absenta dumneavoastra. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare si el isi va face singur treaba, fiind capabil sa-si reia automat functionarea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Functia de autodiagnoza sau autoprotectie, previne deterioarea serioasa a aparatului de aer conditionat Yashido AC-12YDO. Aceasta sesizeaza din stadiu incipient orice abatere de la regimul normal de functionare, opreste unitatea si afiseaza pe display-ul acesteia un cod specific fiecare erori. In functie de acest cod, veti gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare, nu depaseste 29 dB, motiv pentru care conduce topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Yashido AC-12YDO reprezinta un aparat de aer conditionat care ofera o capacitate buna de modificare a temperaturii si un numar apreciabil de functii inteligente, mai ales daca luam in considerare pretul accesibil la care se vinde. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa de a amortiza in timp investitia. Cu greu ii putem gasi vreun defect acestui produs, insa, daca ar fi sa-i acordam o bila neagra, aceasta ar merge la partea estetica.


Yashido AC

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aparat aer conditionat Yashido AC-18YDO
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro Calitatea aerului buna
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More