Aspirator portabil fara sac Dyson V6

Aspirator portabil fara sac Dyson V6 Digital Slim Multifloor

0 154
93%
Merita

Nota noastra

Pro Aparat fara fir cu o putere mare de aspiratie
Contra Pret ridicat

  • Zgomot
  • Putere aspirare
  • Design
  • Pret

Review Aspirator portabil fara sac Dyson V6 Digital Slim Multifloor

Cu tehnologia ciclonică patentată, aparatele fără fir Dyson au o putere mare de aspirație. Sunt atât de eficiente încât prind particule la fel de mici ca polenul, spori de mucegai, chiar și bacterii – particule care înfundă sacii și filtrele de la aspiratoarele convenționale.Există și alte aspiratoare fără fir și fără saci. Însă cu cicloni ineficienți care permit trecerea prafului până la filtru, rezultând înfundarea aparatului și pierderea puterii de aspirație. Aparatele fără fir Dyson folosesc tehnologie ciclonica patentată, la fel ca cele cu fir. Forțe centrifuge puternice arunca praful și murdăria din aer direct in cuvă. Această tehnologie ciclonică patentată combinată cu motorul digital Dyson, și o baterie nichel – mangan cobalt reproiectată asigură o putere mare de aspirație. De la începutul curățirii până la sfârșit. Toate aspiratoarele Dyson, vin cu accesorii proiectate de Dyson, pentru a curăța locurile greu accesibile din casă.Doar apăsați butonul pentru a evacua murdăria. Depozitează aparatul în timpul încărcării, asigură loc pentru accesorii suplimentare.

Bazându-se pe punctele forte ale principalelor unități de vid cu handheld Dyson V6, vasele absolute V6 ale Dyson oferă o gamă mai bună de filtrare a prafului și o mulțime de accesorii care acoperă aproape orice sarcină de aspirare.

Dispune de o multitudine de sugestii în modul de alimentare cu durată standard sau cu durată scurtă mai mică și vine cu un cap de turbocompresor cu motor cu acționare directă pentru covoare, un cap dedicat de pardoseală dur, un cap mini-motorizat pentru scări și tapițerie și un tub prelungitor pentru a ajunge la cele greu accesibile păianjenilor.

Acoperire reîncărca-bilă cu perete și ușor de golit, acest V6 are ca scop să fie cel mai bun aspirator fără fir al lui Dyson.

Singurul lucru pe care nu-l obțineți cu V6 Absolute este capul de curățare a pardoselilor, “Fluffy”, de la V6 Fluffy. Acest lucru, fără îndoială, face ca alegerea mai bună dacă aveți o mulțime de pardoseli dure, deși îi lipsește filtrul suplimentar inclus de Absolut


Dyson V6

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Aspirator portabil fara sac Dyson V6
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
93%
Merita

Nota noastra

Pro Aparat fara fir cu o putere mare de aspiratie
Contra Pret ridicat

  • Zgomot
  • Putere aspirare
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More