Casca Bluetooth Plantronics Explorer 500

Casca Bluetooth Plantronics Explorer 500, incarcator auto inclus, White

152
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Design
Stabilitate
Performanta
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Performanta
  • Audio
  • Pret

Review Casca Bluetooth Plantronics Explorer 500

Plantronics Explorer 500 este cea mai bună cască audio Bluetooth pe care o puteți cumpăra. Este elegant, vine în negru sau alb și are dimensiunea unui baston de gumă de orbit. În plus, cântărește doar un sfert dintr-o uncie și are trei butoane care sunt plasate strategic. Butonul principal de apel are o bandă de cauciuc texturată, astfel încât degetul să o găsească cu ușurință. Tocul de volum se află pe marginea setului cu cască, iar comutatorul de alimentare se află pe partea inferioară a dispozitivului.

Setul cu cască se fixează bine în ureche și rămâne stabil și sigur datorită unui cârlig de plastic care îți îmbrățișează urechea exterioară. Ochelarii incluși sunt confortabili și păstrează un sigiliu. Am fugit un zbor de scări și ne-am scuturat energic capul, fără ca căștile să cadă.

Am fost extrem de impresionata de performanța Explorer 500 în testul bateriei. Producătorul afirmă că setul cu cască durează șapte ore de convorbire și că am reușit să obținem chiar mai mult de 7,33 ore. Când bateria moare, este nevoie de două ore pentru a se reîncărca, ceea ce înseamnă aproximativ atât timp cât este nevoie de alte căști.

Apreciem abordarea de design Plantronics pentru acest cablu de încărcare al căștii Bluetooth. Este extrem de subțire și lungă și se atașează la capăt cu un magnet. Magnetul formează o buclă pe care o puteți atașa la oglinda retrovizoare, la rucsac sau la cureaua de pungă. Acest lucru facilitează accesul pentru o pornire rapidă și chiar puteți atașa setul cu cască la bucla atunci când nu o utilizați.

O caracteristică pe care acest set de căști lipsește este ID-ul apelantului. Când sună telefonul, majoritatea căștilor Bluetooth, cum ar fi Jabra Stealth, anunță audibil numele persoanei care sună. Acesta poate citi numai numărul de telefon. În prezent, singurele numere pe care majoritatea oamenilor le aduc aminte sunt numerele de telefon ale copiilor de la domiciliu și poate una pentru o comună favorită de pizza. Totuși, Explorer 500 vă oferă acces ușor la Siri și la Asistentul Google. Microfonul ne-a ridicat vocea în mod eficient și fără erori.

În timpul testului nostru de performanță a calității audio, apelanții au spus că zgomotul de fond era evident, dar nu distrage atenția. Setul cu cască a făcut chiar o treabă bună, blocând sunetele vântului. Am testat, de asemenea, volumul maxim al dispozitivului și am constatat că acesta este de fapt cel mai liniștit din gama noastră, atingând doar un volum de 41 dB. În medie, căștile din recenzia noastră au ajuns la 50 dB. Acesta nu este, totuși, un dezamăgitor, în opinia noastră. Setul cu cască este destul de puternic, chiar și pentru a asculta muzică.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casca Bluetooth Plantronics Explorer 500
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Design
Stabilitate
Performanta
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Performanta
  • Audio
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More