Cuptor cu microunde Toshiba MW2-MM20PBK, 20 l, Control mecanic, 800W, Negru

Toshiba MW2-MM20PBK, 20 l

216
100%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Design elegant, Dimenisuni compacte, putere de incalzire, constructie din materiale de calitate superioara.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Usor de curatat
  • Cablul la priza
  • Rezistenta la zgarietaruri
  • Pret

Cu toții aspirăm să gătim cina în fiecare seară și să aducem resturi pentru prânz. În realitate, totuși, o cină cu microunde este uneori tot ceea ce putem realiza după o scurgere de la nouă la cinci și o navetă impozantă acasă. În aceste scenarii, avem nevoie de microundele noastre pentru a face cu adevărat trucul. Am deținut microunde atât de neputincioase încât am fost forțați să ne dublăm timpul de gătit și altele?  Magneți pentru pete totale. De această dată, am căutat ceva puternic, ușor de utilizat și relativ simplu de curățat. Am rezolvat rapid toate aceste probleme cu un microunde de la Toshiba. Citiți mai departe pentru a vedea cum a funcționat cuptorul cu microunde Toshiba MW2-MM20PBK în casa noastră.

Primul lucru pe care l-am observat despre cuptorul cu microunde Toshiba a fost dimensiunea sa. Chestia asta este destul de mica. Cuptorul cu microunde Toshiba a ocupat destul de putin spatiu.

Când am pus degetele pe butoanele cuptorului cu microunde Toshiba, nu am fost siguri ce să credem. Încercând să încălzim o quesadilla, am apăsat patru și am continuat să ne deplasăm peste cele cinci, alegând în mod evident durata de topire ideală a brânzei de 45 de secunde. Cu toate acestea, de îndată ce am apăsat patru, cuptorul cu microunde și-a început numărătoarea inversă de patru minute.

Nu am deținut niciodată un cuptor cu microunde cu această funcționalitate one-touch, dar ne-am obișnuit rapid cu el. Există un buton de 30 de secunde, precum și butoane cu atingere rapidă pentru orice, de la unu la șase minute. Ne-am adaptat perfect la rotunjirea timpilor de gătit la cele mai apropiate 30 de secunde. Dacă presetările nu vă aparțin, puteți introduce manual timpul de gătire apăsând butonul care arată Cookie personalizat și apoi introducând numărul de secunde de minute pe care doriți.

Alte funcționalități includ un ceas, un cronometru de bucătărie și diverse presetări bazate pe tipul de mâncare. În cele din urmă, puteți regla nivelul de putere al dispozitivului.

In cele din urma, printre cuptoarele cu microunde din gama de la acest pret, cuptorul cu microunde Toshiba este cu siguranță cel mai performant. Ne-a plăcut în mod deosebit interiorul ușor de curățat și exteriorul din oțel inoxidabil.

Toshiba MW2-MM20PBK

Sumar
Data Review
Produs Analizat
oshiba MW2-MM20PBK
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Design elegant, Dimenisuni compacte, putere de incalzire, constructie din materiale de calitate superioara.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Usor de curatat
  • Cablul la priza
  • Rezistenta la zgarietaruri
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More