Cuptor incorporabil Bosch HBG5370S0, Electric, Multifunctional, Sistem de autocurătare EcoClean Direct, 71 l, Clasa A, AutoPilot 10 programe, Suport telescopic independent, Inox

Cuptor incorporabil Bosch HBG5370S0

171
98%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Putere de coacere, timp de coacere scurt, economic, functii impresionante de gatire.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Functii de gatire
  • Rezistenta zgarieturi
  • Economie
  • Pret

Cuptor Bosch HBG5370S0 încorporat cu funcție AutoPilot: pregătește automat mese perfecte.
Aer cald 3D: rezultate perfecte de coacere datorită distribuției optime a aerului pe până la trei niveluri simultan.
Pilot automat: fiecare fel de mâncare este perfect datorită celor 10 programe automate ale cuptorului  HBG5370S0.
Afișaj LCD: foarte ușor de utilizat datorită accesului direct la funcții suplimentare.
EcoClean Direct: fără curățare obositoare, datorită suprafeței speciale a peretelui din spate, care absoarbe automat grăsimea
SoftMove: ușa cuptorului cu balamale se deschide și se închide deosebit de ușor și liniștit datorită unui mecanism special.

3D Hotair Plus 3D Hotair Plus

Cu tehnologia 3D Hotair Plus a cuptorului HBG5370S0, aerul cald circulă absolut uniform datorită deschiderilor de ieșire a aerului setate optim. Deci, nu contează dacă coaceți pe unul, două sau trei niveluri. Rezultatul este întotdeauna impecabil.

EcoClean

EcoClean este o funcție de curățare cu economie de energie care curăță cuptorul în mod deosebit. Suprafața specială a pereților interiori ai cuptorului din ceramică microfină descompune petele grase în timpul coacerii pe tot parcursul vieții aparatului dumneavoastră. Acest lucru vă va economisi timp și energie. Pereții din spate ai cuptoarelor noastre sunt acoperiți standard cu un strat EcoClean. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință acest finisaj la componentele superioare și laterale ca accesorii opționale. Datorită designului perfect și onest al tuturor componentelor, perfecțiunea este simplă.

EcoClean

Sistem de extensie telescopică

Sistem de extensie telescopică

Cu sistemul de prelungire telescopic Bosch, tăvile de copt sunt mai ușor, mai sigure și mult mai confortabile de manevrat. Sistemul este disponibil ca sistem triplu de extensie complet telescopic sau ca sistem dublu de extensie telescopic. Sistemul de extragere poate fi extras astfel încât să puteți plasa sau scoate cu ușurință alimentele în cuptor. Dacă scoateți complet sistemul de extensie telescopic, acesta este fixat ferm datorită unui mecanism special, asigurând astfel stabilitatea sa perfectă. Coacerea în cuptor nu a fost niciodată atât de ușoară și sigură.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Cuptor incorporabil Bosch HBG5370S0, Electric, Multifunctional

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cuptor incorporabil Bosch HBG5370S0
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Putere de coacere, timp de coacere scurt, economic, functii impresionante de gatire.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Functii de gatire
  • Rezistenta zgarieturi
  • Economie
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More