Kaspersky Small Office Security 5

Kaspersky Small Office Security 5

53
97%
Merita

Nota noastra

Pro Calitatea protectiei excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Protectie
  • Pret

Review Kaspersky Small Office Security 5.

Include managerul de parole, criptarea fișierelor, copierea de rezervă și recuperarea. Preconfigurați pentru a proteja punctele finale. Antimalware remarcabil, URL rău intenționat și protecție anti-phishing. Consola de administrare simplă, desăvârșită de caracteristicile afacerii.
Kaspersky Small Office Security este o consolă de management web extrem de primordială adusă pe produsul de consum Kaspersky. Este lipsit de multe dintre caracteristicile afacerilor care necesită și va atrage numai aceia care cumpără de obicei un produs de consum pentru afaceri. Protecțiile sunt remarcabile; managementul este insuficient.
protejează desktopurile și serverele Windows, dispozitivele Mac și dispozitivele Android. Produsul include protecția anti-malware bazată pe fișiere, controlul aplicațiilor, protecția anti-malware bazată pe comportament de sistem, firewall-ul, scanarea prin e-mail, web și IM anti-malware, toate oferind o protecție excepțională în timpul testelor mele. Pachetul pentru cinci utilizatori include, de asemenea, un singur server de fișiere, cinci telefoane mobile, cinci administratori de parole și funcții precum blocarea anunțurilor, Safe Money (protejează informațiile financiare și tranzacțiile într-un browser cu medii fără fir), un manager de parole, criptarea datelor, gestionarea politicii de conținut.

Toate acestea sunt minunate, cu excepția faptului că Kaspersky Small Office Security nu este un produs de afaceri în ceea ce mă privește. Consola de administrare bazată pe web nu oferă mai mult decât să ofere starea sistemelor individuale dintr-o privire și permite administratorului să modifice setările de bază de protecție, cum ar fi controlul aplicațiilor, sau să lanseze scanări. Setările granulare, cum ar fi ce aplicații sunt permise sau nu, necesită acces la client care rulează pe punctul final. Accentul pus de Kaspersky este pe simplitate și protecție, nu pe furnizarea de caracteristici de afaceri.


Security 5

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Kaspersky Small Office Security 5
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro Calitatea protectiei excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Protectie
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More