Kaspersky Total Security Multi Device

Kaspersky Total Security Multi Device

44
100%
Merita

Nota noastra

Pro Protectie excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Protectie
  • Pret

Review Kaspersky Total Security Multi Device.

Cele mai bune scoruri de la cinci laboratoare antivirus. Sistemul de control parental cuprinzător. Criptare și împărțire a fișierelor. Manager de parole. Sistem de backup. Protecție pe platformă. Tone de caracteristici bonus.
Kaspersky Total Security este împachetat cu tot ce ai putea dori într-o suită de securitate: protecție antivirus premiată, un paravan de protecție puternic, un control parental complet, backup local și online, criptare de fișiere și multe altele.
Kaspersky oferă, de asemenea, suport pentru mai multe platforme – puteți utiliza licențele dvs. pe dispozitive Windows, macOS sau Android, iar unele componente suportă iOS, de asemenea. Pentru a începe, activați achiziția dvs. pe portalul Web Kaspersky și apoi descărcați programul de instalare corespunzător. Sau, în acest caz, instalatorii – pentru Kaspersky Total Security portalul oferă instalatorului principal împreună cu instalatorii pentru Safe Kids și Password Manager.

Kaspersky Internet Security de intrare oferă șase pictograme pentru șase caracteristici principale: Scanare, Actualizare bază de date, Bani de siguranță, Protecție de confidențialitate, Control parental și Protecție pentru toate dispozitivele. Noul Kaspersky Free afișează, de asemenea, aceste șase pictograme, dar numai primele două sunt activate. Când instalați Total Security, veți găsi același grup de șase și alte două pictograme: Password Manager și Backup and Restore.

La fel ca în restul liniei de produse Kaspersky, un banner de stare în partea de sus este verde senin când configurația dvs. de securitate este corectă, dar se schimbă în roșu aprins dacă există o problemă. De asemenea, raportează recomandări, cu un buton pentru a obține detalii. Acest mega-suite oferă trei recomandări după instalare. Vă dorește să instalați managerul de parole, să utilizați funcția de control parental și să configurați sistemul de backup. Două dintre aceste recomandări sunt sfaturi bune, dar nu configurați sistemul de control parental. În schimb, descărcați și instalați Kaspersky Safe Kids mai eficient.


Multi Device

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Kaspersky Total Security Multi Device
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Protectie excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Protectie
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More