Lada frigorifica Arctic AO30P30+, 298 l, Clasa A+, Fast Freezing, Alb

Arctic AO30P30+

231
90%
Merita

Nota Noastra: 10

Pro : Voluminos, economic, silentios.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs

  • Design
  • Economie
  • Zgomot
  • Spatiu de incarcare

Arctic AO30P30+ este o lada frigorifica cu volum net de 298 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A+. Lada are un nivel al zgomotului de doar 40 dB si poate functionare si la temperaturi de pana – 15 grade Celsius.

Arctic AO30P30+ este o lada frigorifica cu design clasic, volum generos si nivel redus al zgomotului. Functia de congelare rapida, panoul de control intuitiv si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Arctic.

Spatiul de de congelare oferit de combine frigorifice si frigidere nu este prea generos, de aceea unele persoane aleg sa il suplimenteze prin achizitia unei lazi frigorifice. In functie de necesitati veti putea opta pentru o lada frigorifica mai mica sau pentru una mai voluminoasa care permite depozitarea unei cantitati mai mari de alimente precum carne, peste, legume, fructe sau deserturi. Lazile frigorifice au un consum energetic mai ridicat, de aceea este indicat sa optati pentru un model cu o eficienta energetica cat mai buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Arctic care ofera un raport bun intre calitate si pret.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului.

 

Lada frigorifica Arctic AO30P30+, 298 l, Clasa A+, Fast Freezing, Alb

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Lada frigorifica Arctic AO30P30+
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota Noastra: 10

Pro : Voluminos, economic, silentios.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs

  • Design
  • Economie
  • Zgomot
  • Spatiu de incarcare

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More