Laptop Dell Inspiron 3567

160
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie
Baterie
Con: Afisaj

  • Design
  • Performanta
  • Memorie
  • Pret

Review Laptop Dell Inspiron 3567

Memoria sistemului este plină, având în vedere modul în care majoritatea utilizatorilor vor folosi probabil acest laptop. Cele 8 gigabytes de DDR4 RAM pe care Dell le oferă vor fi mai mult decât suficiente pentru majoritatea oamenilor care nu au nevoie de un laptop pentru a obține rezultate foarte specializate. Suma standard vă va permite să vă ocupați de seturi de date mari, de multitasking puternic, să editați fotografii cu ușurință și să rulați scripturi intensive pe anumite pagini web care consumă memorie de sistem, ca și cum nu ar exista mâine.

Cu toate acestea, utilizatorii care au nevoie de mai multă memorie de sistem vor fi încântați să audă că placa de bază Inspiron i3567-5185BLK-PUS de la Dell vă permite să adăugați încă 8 GB de memorie RAM, dublând, în esență, suma inițială.

Spațiul de depozitare este abundent. Dell Inspiron 3567 vine cu o unitate de hard disk de 1 terabyte de 5400 rpm. Acesta este un dispozitiv mult mai lent decât unitățile de înaltă performanță care continuă să le înlocuiască. Cu toate acestea, deoarece mulți utilizatori preferă în mare măsură mai multă capacitate de stocare în detrimentul vitezei foarte mari, o mulțime de laptop-uri de intrare și laptop-uri de la mijlocul clasamentului încă mai vin cu HDD-uri.

Calitatea afișării a fost o sursă majoră de dezamăgire atunci când cercetăm acest model de laptop, cel puțin la fel de mult ca mine. Acest Dell are un afișaj TL HD de 15,6 inch (1366 x 768). Cred ca este rușinos ca un laptop de 550 de dolari sa nu aibă un ecran Full HD. În cazul în care ar fi prezentat un astfel de afișaj, aș fi considerat evaluarea ca un dispozitiv excelent pentru utilizatorii de acasă.

Dell Inspiron i3567-5185BLK-PUS nu este cel mai portabil notebook, dar nu este cel mai rău. Este greutatea de 4,8 kg, care nu este neglijabilă atunci când intenționați să o luați cu dvs. într-o călătorie, dar este ceva mai ușoară decât alte modele pe care le-am obișnuit în ultimii ani.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Dell Inspiron 3567
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie
Baterie
Con: Afisaj

  • Design
  • Performanta
  • Memorie
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More