Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-31-56Z7

Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-31-56Z7 Procesor Intel® Core™ i5-8250U (6M Cache, up to 3.40 GHz, Kaby Lake R, 15.6" FHD, 4GB DDR4, 256GB SSD, nVidia GeForce MX150 @2GB, Linux, Negru)

504
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Tastatura
Sonorizarea
Procesorul
Con: Calitatea imaginii

 • Design
 • Procesor
 • Grafica
 • Sonorizare
 • Tastatura
 • Pret

Review Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-31-56Z7

 

Acer Nitro 5 AN515-31-56Z7 este un notebook care intră pe piața super-competitivă la jumătatea distanței, cu un chip grafic din seria Nvidia 10, un procesor Intel Core i5 și un sentiment de stil.


Design

Probabil nu știați că acesta este un notebook mai ieftin de la design. Capacul lui AN515-31-56Z7este o placă inteligentă de metal periat, balama este terminată cu o nuanță de culoare roșie închisă și tema roșie continuă cu tastatura și trackpad-ul.

Arată bine, iar esteticul său de design este împărțit cu rivalul său cheie: Asus ROG Strix GL553. Această mașină a avut, de asemenea, un amestec de plastic întunecat, cu accente colorate, iar partea din spate a prezentat sigla Asus ROG.

Versatilitatea, cel puțin, este buna. Acer are un port USB 3.1 Type-C pe care Dell nu a oferit-o și are un cititor de carduri și trei porturi USB.

O pereche de panouri mici pe bază poate fi utilizată pentru a accesa hard diskul și sloturile de memorie, deși nu există nici o modalitate ușoară de accesare a SSD sau a uneltei de răcire. De asemenea, Nitro nu are o ieșire DisplayPort sau o unitate DVD – aceasta fiind inclusă pe notebook-ul Asus.

Are o constructie sanatoasa, dar Acer nu este lipsit de defectele sale – Dell este mai subțire și mai robust, iar Asus este mai ușor.

Tastatura si trackpad

Nitro 5 AN515-31-56Z7 are o tastatură decentă pentru un laptop, dar este dezamăgitor atunci când vă faceți griji la atributele sale de jocuri. Butoanele tip placi de scrabble sunt silențioase și au o cantitate medie de deplasări, iar baza de sub chei este fina – deci, sub deget, ele sunt similare cu presiunea lungă a lui Asus.

Tastatura Nitro este moale, liniștită și confortabilă, ceea ce este minunat pentru tastare, dar este doar mediocru pentru jocuri. Acest lucru este acceptabil pentru jocurile casual și mainstream, dar jucătorii serioși și categoriile competitive vor dori ceva cu mai multă rigiditate.

Ecran si sunet

Raportul de contrast asigură faptul că acest panou poate face față jocurilor moderne, deși cu siguranță nu este cea mai bună opțiune dacă acordați culori calde și exacte – și cu siguranță nu este suficient de bună pentru lucrul cu culori sensibile. Dacă acest lucru este important pentru dvs., atunci Asus este puțin mai bun.

Difuzoarele sunt, de asemenea, copleșitoare, cu voce solide și zgomote de înaltă calitate, care sunt subminate de o plângere obișnuită a unui laptop cu o intermediere îngustă și lipsă de bas. Nu este nimic pe care nu l-am mai auzit până acum.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Gaming Acer Nitro 5 AN515-31-56Z7 Procesor Intel® Core™ i5-8250U (6M Cache, up to 3.40 GHz, Kaby Lake R, 15.6" FHD, 4GB DDR4, 256GB SSD, nVidia GeForce MX150 @2GB, Linux, Negru)
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Tastatura
Sonorizarea
Procesorul
Con: Calitatea imaginii

 • Design
 • Procesor
 • Grafica
 • Sonorizare
 • Tastatura
 • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More