Laptop HP Specter x360 13-aw0035nn

HP Specter x360 13-aw0035nn

189
97%
Excelent

Nota Noastra : 10

Pro : Performanta excelenta design superb.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Performanta
  • Rezolutie Display

Cu laptop-uri premium și două în unul, cum ar fi HP Spectre x360 de 13 inci, este aproape dat că cel mai nou model va fi mai mic și mai subțire decât predecesorul său. Trebuie să spun, însă, când am văzut vechiul și noul x360 unul lângă altul, diferența de dimensiune a fost șocantă. Designul actualizat elimină aproape toate cadrele superioare și inferioare – fruntea și bărbia – permițându-i să reducă foarte mult amprenta generală a ceva care era deja destul de mic pentru început. Arata uimitor.

Mai mult, chiar și la o dimensiune mai mică, x360 care rulează un Intel Core i7 de a 10-a generație a reușit să depășească cu ușurință modelul de ultimă generație care rulează o configurație similară cu un procesor Intel de a opta generație. De asemenea, are o baterie care a ținut-o să funcționeze mai mult de 10 ore în testele noastre. Combinat cu alte caracteristici utile și un design rafinat, HP Spectre x360 13 2019 este actualul nostru premium de top două în unu.

Specificatii :

Dimensiunea / rezoluția afișajului : Afișaj tactil de 1,920 x 1,080 de 13,3 inci

Display pannel : OLED

Memorie PC : 8 GB LPDDR4X 3733MHz

Grafice : Intel Iris Plus Graphics

Memorie : 512GB SSD plus 32GB Optane

Retele : 802.11ax Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0

Sistem operare : Windows 10 Home (64-bit)

La fel ca modelul de anul trecut, noul x360 are margini unghiulare tăiate cu pietre prețioase și colțuri tăiate, care îl ajută să iasă în evidență față de alte ultraportabile premium, dar și să îmbunătățească funcționalitatea. Colțurile tăiate de pe marginea din spate sunt locul în care veți găsi butonul de alimentare și unul dintre cele două porturi USB-C Thunderbolt 3 ale laptopului. Deoarece se încarcă prin USB-C, portul înclinat vă permite să încărcați dispozitivul x360, păstrând în același timp cablul pentru a utiliza mouse-ul, de exemplu.

Poziția butonului de pornire din colțul din stânga îl face ușor de găsit fără a privi și ușor de evitat apăsarea accidentală în modul tabletă. Butonul este, de asemenea, accesibil, indiferent de modul în care este poziționat afișajul. De asemenea, marginile cu șanț dublu facilitează prinderea și deschiderea x360 din față sau laterale.

Ultraportabilele premium sunt calea de urmat dacă doriți o durată lungă de viață a bateriei. Au lovit în mod regulat mai mult de 10 ore în testul nostru de streaming al bateriei video și unele fac mai bine – cum ar fi Spectre x360 de ultimă generație, care a suflat chiar după aceea, aterizând la 13 ore și 18 minute. Această nouă versiune nu a durat la fel de mult timp pe bateria sa puțin mai mică, dar a fost impresionantă la 10 ore și 39 de minute. Acest lucru este în concordanță cu durata de viață a bateriei raportată de HP pentru testele sale de streaming video. Pentru redarea video locală prin căști, HP spune că acest Spectre poate rula pentru o atingere peste 20 de ore.

In concluzie Laptopul HP x360 este best buy-ul sfarsitul anului 2020, ba chiar si inceputul anului 2021.

Fiind un laptop cu doua accepti, este unul dintre cele mai puternice tablete/laptopuri portabile.

Pretul este unul pe masura performantelor lui, insa ce este sigur este ca va fii companionul tau de bussiness sau gaming pentru cativa ani buni inainte.

 

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop HP Specter x360 13-aw0035nn
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Excelent

Nota Noastra : 10

Pro : Performanta excelenta design superb.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Performanta
  • Rezolutie Display

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More