Laptop HP Spectre x360 – 13-ae002nq

Laptop HP Spectre x360 - 13-ae002nq cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, Kaby Lake, 13.3", Full HD, IPS, Touch, 8GB, 256GB SSD M.2, Intel® UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10, Silver

109
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop HP Spectre x360 – 13-ae002nq cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, Kaby Lake, 13.3″, Full HD, IPS, Touch, 8GB, 256GB SSD M.2, Intel® UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10, Silver.

Un cadru subțire și frumos, care este doar cel mai mic bendy
HP nu sa schimbat prea mult în designul structural al Spectrelor x360 13, scuturând doar o grosime de grosime (la 0,54 inci) și reducând greutatea de la 2,85 kg la 2,78 lire. Ramele au fost de asemenea diluate dintr-o fracțiune de milimetru pentru a concura cu ramele subțiri și amprenta redusă a laptop-urilor, cum ar fi Dell XPS 13. În timp ce nu-l bate destul, Specter x360 își dă degetul mare la XPS 13 prin păstrarea camera web de deasupra afișajului în care aparține.

În general, acest lucru face ca noul design să fie unul dintre cele mai subțiri și mai ușor convertibile 2-în-1, doar un pic mai mult petit decât 13.3-inch Lenovo Yoga 720 (0.60 inch și 2.9 lire sterline). Lenjeria de dimensiuni reduse, de 13,9 inci Lenovo Yoga 920, este doar un subțire de păr la 0,50 inci, dar este și mai greu la 3,09 de lire sterline. Și apoi Asus ZenBook Flip S le bate pe toate la 0.43 inch și 2.42 de lire sterline.

A face, uneori, rezultate ceva mai subțiri într-un pic rigiditate mai puțin structurală, și că e cazul cu X360 Spectre 13. Este foarte bine construit, cu zero, creakiness și o punte de tastatură rocă solidă, dar capacul și partea de jos a da doar cea mai mică pic sub presiune. Nu este suficient să provoace îngrijorare cu privire la longevitatea mașinii, dar de asemenea nu se laudă cu rigiditatea rezervorului Yoga 920.

Modelul Spectre x360 13 zip prin sarcinile zilnice cu ușurință.

O zonă în care Spectrul x360 13 se potrivește cu Yoga 920 este în balamale. În timp ce versiunea HP nu posedă frumusețea mecanică absolută a balamalei Lenovo, este totuși la fel de netedă și deține afișajul la fel de ferm în locația preferată – în orice mod, fie că este vorba de clapetă, suport, prezentare sau tabletă.

Din punct de vedere estetic, spectrul x360 13 a primit, de asemenea, un pic de makeover. În mod semnificativ, marginile din spate au fost tăiate cu diamant, oferind unghiuri care capturează lumina mai bine decât marginile rotunjite ale modelului anterior. Apoi, aerisirea sub afișaj a fost, de asemenea, raționalizată, oferindu-i un aspect futurist. Acestea sunt schimbări subtile, dar rezultatul este un notebook uimitor care iese în evidență fără a fi ostentativ – dacă nu alegeți schema de culoare Pale Rose Gold.

Conectivitate slabă, dar performantă
Conectivitatea rămâne similară modelului anterior, cu un singur port USB-A 3.1 și două porturi USB-C cu suport pentru Thunderbolt 3. Acesta din urmă înseamnă că Spectre x360 13 se poate conecta la carcase externe ale GPU pentru a oferi opțiuni de jocuri mai puternice, împreună cu capacitatea de a se conecta la o gamă mai mare de monitoare și periferice de mare viteză. Fie portul USB-C poate fi utilizat pentru alimentarea notebook-ului prin intermediul încărcătorului inclus.

HP a adăugat, de asemenea, într-un nou cititor de carduri micro-SD pentru a susține nevoile fotografilor și fotografilor și, bineînțeles, mufa audio standard de 3,5 mm este la îndemână. Conectivitatea Spectrelor x360 13 se potrivește bine cu Yoga 920 în ceea ce privește USB-ul, dar depășește aceasta prin includerea unui slot SD. Acesta este cel puțin un dongle pe care nu îl veți avea nevoie pe Spectre x360.

Conectivitatea wireless include 2 × 2 MU-MIMO Wi-Fi și Bluetooth 4.2. În general, conectivitatea este relativ mică în ceea ce privește numărul mare de porturi, dar conexiunile dual Thunderbolt 3 USB-C sunt de înaltă performanță și rezistență la viitor. Dacă nu altceva, spectrul x360 strălucește în comparație cu portul unic USB-C găsit pe Yoga 720 și pe MacBook de 12 inchi.

Astăzi, acest nivel de conectivitate este așteptat pe mașini mai subțiri – ironic, trecerea la notebook-uri mai groase poate duce la un set mai mare de porturi.

De cele mai multe ori intrare excelenta, cu doar touchpad-ul retinand lucrurile inapoi
Spectrul x360 13 păstrează cele mai multe opțiuni de intrare excelente ale modelului anterior, cu doar câteva actualizări. Tastatura rămâne neschimbată, menținând aceleași călătorii excelente, o acțiune confortabilă de fundare și o agitație generală. Yoga 920 și 720 au tastaturi similare, și sunt bine. Cu toate acestea, am găsit tastatura Specter x360 13 să fie și mai tactilă și precisă, care ar trebui să servească dactilografierele rapide pentru atingere un pic mai bine. Este, de asemenea, uniform iluminat din spate, dar are doar un set de luminozitate.

Spectrul x360 13 păstrează cea mai mare parte tastatură excelentă a modelului anterior.

Touchpad-ul este, de asemenea, neschimbat, oferind un format lat de dimensiuni rezonabile, care se potrivește cu aspectul ecranului de 16: 9. Din păcate, acesta continuă să utilizeze driverele Synaptic în loc să se conformeze protocolului Microsoft Precision Touchpad, care oferă o mai bună reacție la mașini precum Dell XPS 13 și Microsoft Surface Book 2. Ca atare, touchpad-ul Specter x360 13 este în regulă, cu suport gestual care a fost util, dar nu la fel de receptiv ca ar fi putut fi.

Afișajul tactil, pe de altă parte, a fost foarte receptiv în timpul testelor noastre și a furnizat doar cantitatea potrivită de frecare. Atingerea este metoda preferată de introducere atunci când se utilizează Specterul x360, deoarece stylus-ul HP nu este la fel de sensibil pe cât sperați.

Actualul “stilou activ” oferă 1.024 niveluri de sensibilitate la presiune, ceea ce nu este teribil, dar nu măsoară până la nivelul de 4.096 oferit de Yoga 920 și Surface Pro. Se simte bine pentru navigarea în jurul UI și luarea de note, dar nu ar putea oferi detaliile necesare pentru eforturi mai creative. În plus, nu există nicio modalitate de a atașa pixul în notebook, ceea ce reprezintă un inconvenient și face pierzarea stiloului cu mult mai probabil. Va trebui să folosiți suportul pentru stilou în carcasa de transport inclusă pentru a vă menține stiloul.


Laptop HP Spectre

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop HP Spectre x360 - 13-ae002nq
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More