Laptop Lenovo IdeaPad 720S-13IKBR

Laptop Lenovo IdeaPad 720S-13IKBR cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 13.3", Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10, Platinum

0 153
94%
Merita

Nota noastra

Pro Este foarte subtire si accesibil
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Lenovo IdeaPad 720S-13IKBR cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 13.3″, Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10, Platinum

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Windows 10 Home combina cele mai utile funcții ale sistemelor clasice de operare Windows, însă, vine și cu numeroase îmbunatățiri pe care cu siguranță le vei aprecia. De la pornirea rapida la meniul Start extins și de la noul browser la Cortana – noul tău asistent digital. Acum poți realiza mai multe, mai repede și mai fluent, folosind mai multe dispozitive.

Sunet impresionant

IdeaPad 720S ofera o experienta de cinema captivanta cu toata gama de senzatii starnite de prestatiile live. Boxele stereo JBL® Premium Audio incorporate asigura efectul captivant al sunetului surround, oriunde te-ai afla.

Performanta puternica

IdeaPad 720S 13″ vine echipat cu procesoare Intel Core i7 de generatie 7, memorie ram de pana la 8GB DDR4 si unitati de stocare SSD. Puteti descarca filme, stocati fotografii, filme si multe altele.

Conectivitate extrem de rapida

Accesul la internet si conectivitatea la alte dispozitive este fara cusur datorita tehnologiilor de conectare Wi-Fi 802.11 a/c si Bluetooth® 4.1. De fapt, conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la trei ori mai mari decat vitezele 802.11 b/g/n.

Extrem de subtire si usor

Cu o greutate incepand de la numai 1,1 kg, Lenovo IdeaPad 720S este unul dintre cele mai subtiri si usoare laptopuri disponibile in categoria sa. Iar cu procesorul Intel® Core™ de Gen 7, are puterea de a functiona oriunde te afli.

Placa video Intel® HD

Pentru imagini bogate si o grafica remarcabila, alege Ideapad 720S cu placa video Intel® HD. Incorporata direct in procesor, placa video Intel HD reda imaginile separat de CPU, imbunatatind definitiv experienta de divertisment.


IdeaPad

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Lenovo IdeaPad 720S-13IKBR
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
94%
Merita

Nota noastra

Pro Este foarte subtire si accesibil
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More