Masina de spalat vase Beko DTC36610W

Masina de spalat vase Beko DTC36610W A+ 6 seturi 6 programe Alb

60
100%
Merita

Nota noastra

Pro A+
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Masina de spalat vase Beko DTC36610W  A+ 6 seturi 6 programe Alb.

Micutul Beko DTC36610W este un model independent, cu capacitate de incarcare de 6 seturi, destinat pentru cei care nu au lc in bucatarie, sau sunt doar doua persoane, caci aceste tipuri de masini de spalat vase sunt foarte mici, si nu vor face fata unor familii numeroase. Din pacate datele oficiale despre acest model sunt controversate, caci chiar pe site-ul Beko se specifica ca are Program de Incarcare la jumate, ceea ce nu este adevarat, caci e trecut in locul programului scurt! Desi peste tot se specifica ca are funtie de incarcare la jumate, eu personal nu am regasit aceasta optiune, doar cea de programare intarziata, care e folositor.
Cele 6 programe de spalare la Beko DTC36610W sau DTC 36610W:

Intensiv: spalarea intensiva la o presiune ridicata si temperatura apei in cilcul de spalare de 70°C, ideal pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, si murdarie uscata. Nu zic ca e ideal pentru oale si cratite, caci dimensiunile il cam limiteaza, insa pentru oale mai mici cu grad ridicat de murdarie va fi ok. Evident este cel mai mare consumator de energie.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului de apa si curent, caci spala la temperatura de 50 °C, insa cum este normal la astfel de programe, are o durata mare. Acest program va consuma 6.5 litri de apa, consum cu care a atins (atentie! caci consumul energetic e mai important) o eficienta energetica de A+
Normal: pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie, si uscare eficienta.
Pahare: o spalare dedicat articoleleor sensibile la temperaturi si presiuni inalte. Astfel se va spala la doar 40°C, si cu o presiune mica a apei.
90`: un program relativ scurt, si cu spalae la temperaturi inalte. Daca farfuriile, cestile si pahare au rest recent de murdarie, si in cantitate mai mica, acest program va face minuni in cei 90 de minute.
Spalare rapida: o spalare scurta, la temperatura joasa, si fara ciclu de uscare.

Beko DTC36610W are si afisaj digital, ceea ce nu e ceva „obisnuit” la modelele cu capacitate de 6 seturi, care ne va afisa timpul ramas din spalare, sau daca este in mod de programare intarziata, programul selectat, sau eventualele erori aparute precum lipsa sare, lipsa agent de clatire, sau robinet de alimentare inchis.
Este de remarcat si faptul ca programarea se poate face in interval mare de la 30 de minute pana la 24 de ore.
Adincimea lui fiind de doar 50 de cm, si cu o latime de 55 cm, poate fi gasit un loc in bucatarie cu usurinta pentru Beko DTC36610W.


DTC36610W

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat vase Beko DTC36610W
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro A+
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More