Monitor LED ASUS Gaming VP228HE

Monitor LED ASUS Gaming VP228HE, 21.5", 1920x1080, HDMI, D-Sub

150
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate Video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Monitor LED ASUS Gaming VP228HE, 21.5″, 1920×1080, HDMI, D-Sub.

Monitor, 21.5″, ASUS, VP228HE, FHD, Gaming, 21.5″, WLED/TN, 16:9, 1920* 1080, 60hz, LED, 1 ms, 200 cd/m2, 1000:1, Low Blue Light, Flicker Free, HDMI, D-SUB, VESAS, peakers, Black

Rata de contrast de 100,000,000:1 cu

ASUS Smart Contrast Ratio

Amplifica intr-o maniera dinamica contrastul monitorului prin ajustarea luminantei sistemului de iluminare pentru a atinge valori extreme de alb si negru – oferind imagini de un realism deosebit.

Timp de Raspuns de 1ms

Timpul de raspuns ultra-rapid (1ms GTG) elimina artefactele nedorite pentru o redare mai fluida a continutului video.

Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus

In ceea ce priveste design-ul produselor noastre, ASUS se concentreaza intotdeauna pe nevoile utilizatorilor – modelul ASUS VP228HE este echipat cu butonul de acces rapid GamePlus, o exclusivitate ASUS ce ofera acces la functii de tinta suprapusa peste ecran si cronometru. Pasionatii de jocuri pot selecta pana la patru tipuri de tinte diferite potrivite oricarui tip de joc; in timp ce cronometrul ofera informatii foarte importante asupra timpului scurs in jocurile de strategie in timp real. Aceste utilitare le permit utilizatorilor sa-si imbunatateasca calitatile si experienta in jocuri.

Tehnologiile Exclusive ASUS SplendidPlus

In cazul modelului ASUS VP228HE am ridicat cu adevarat stacheta performantei, incorporand in acest model o serie de tehnologii proprietare create pentru a va oferi o experienta vizuala extrem de realista. Modelul VP228HE dispune de tehnologie SplendidPlus™ Video Intelligence, ce optimizeaza clipurile video si imaginile statice prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a nivelului de detaliu. SplendidPlus™ ofera doua noi moduri de functionare – Citire si Camera Intunecata – in plus fata de Panorama, Standard, Cinema, sRGB, si Vedere Nocturna. Tehnologiile de reducere a emisiilor de lumina albastra si a tremurului de imagine te vor ajuta de asemenea sa reduci oboseala ochilor pe termen lung.

Tehnologie VividPixel pentru Cea Mai Buna Calitate a Imaginilor

Tehnologia ASUS VividPixel ajuta la amplificarea nivelului detaliilor si reducerea zgomotului de imagine pentru claritate si calitate incredibila a imaginilor.

Protejeaza-ti Ochii cu Tehnologia ASUS Eye Care

VP228HE fost supus unor teste de performanta foarte exigente si a primit certificari privind eficienta Tehnologiei de Reducere a Tremurului de Imagine si a Tehnologiei de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra din partea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii de certificare tehnica si de siguranta.

Tehnologie de Reducere a Tremurului de Imagine

Acum poti uita de oboseala ochilor. VP228HE include tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine certificata TÜV Rheinland, ce are rolul de a diminua semnificativ tremurul imaginilor pentru o experienta de vizualizare cat mai confortabila. Aceasta minimizeaza oboseala ochilor si alte efecte potential periculoase ale sesiunilor prelungite


VP228HE

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED ASUS Gaming VP228HE
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate Video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More