Monitor LED ASUS Gaming VS278Q

Monitor LED ASUS Gaming VS278Q 27 inch 1ms black

52
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review Monitor LED ASUS Gaming VS278Q 27 inch 1ms black.

Jocul este o formă de escapism. Acest lucru înseamnă pur și simplu că jucătorii doresc să scape de lumea exterioară – lumea reală în care trăiesc. Acesta este punctul de divertisment, și acesta este scopul acestui produs particular. Dacă doriți să luați hobby-ul jocului la nivelul următor, acesta este monitorul pentru jocuri pe care îl căutați. Dacă sunteți de acord cu acea declarație, citiți Asus VS278Q-P Review și aflați mai multe despre acest monitor excelent de jocuri .

De asemenea, rețineți că ASUS VS278Q-P este cunoscut și de ASUS VS278Q și ASUS VS278Q-W.

De ce este mai bine decât alte monitoare de jocuri? Răspunsul la aceasta este în rezoluția sa. Dispune de un monitor LCD cu iluminare cu LED-uri / matrice TFT activă, cu rezoluție Full HD ( 1920px x 1080px ) și raport de contrast de 80.000.000: 1. Acest monitor vă poate smulge simțurile și poate aduce în mișcare noul domeniu pe care îl jucați. Cu ecranul său de 27 de inci, este cu adevărat imposibil să eviți jocurile. Dacă sunteți un adevărat gamer de hardcore, un set complet de materiale de jocuri, inclusiv 3 monitoare Asus VS278Q-P, câteva chips-uri și sifon, o cameră confortabilă și o sesiune de jocuri sălbatice vă vor face să decideți să nu mai vedeți niciodată soarele din nou.

Abandonându-se, totuși, cea mai bună caracteristică a acestui monitor de jocuri este cea de 1 milisecundă combinată cu o rezoluție minunată. Cu ambele aceste caracteristici în sine, vă puteți simți jocurile ca și cum ar fi în situații reale. Totuși, asta nu este tot! Există mai multe caracteristici în acest monitor de jocuri pe care trebuie să le cunoașteți. Cu aceasta, să examinăm mai atent fiecare aspect pe care Asus VS278Q-P îl oferă.

Specificații
Tip ecran: Monitor LCD cu iluminare cu LED-uri / matrice activă TFT

Aspect: ecran lat – 16: 9

Rezoluție nativă: Full HD 1920 pixeli x 1080 pixeli

Raport de contrast: 80.000.000: 1 (dinamic)

Suport color: 16,7 milioane de culori

Controale și ajustări: volum, luminozitate, selectare intrare, temperatura culorii, control al aspectului

Dimensiuni: 25,5 “lățime x 8,9” adâncime x 18,5 “înălțime cu suport

Unghiul de vizualizare orizontal: 170 grade

Luminozitate: 300 cd / m²

Unghiul de vizualizare vertical: 160 de grade

Pixel Pitch: 0,311 mm

Rata de reîmprospătare orizontală: 30-83 kHz

Viteza de reîmprospătare verticală: 50-76 Hz

Tehnologia iluminării din spate: lumină de fundal cu LED

Dispozitiv de alimentare
Tensiune nominală: AC 120/230 V

Consumul de energie: 45 de wați

Frecventa necesara: 50/60 Hz

Conectivitate
VGA

Portul de afișare

2 x HDMI

Căști

Intrare audio

Afişa
Tip: Monitor LCD cu iluminare cu LED

Luminozitatea imaginii: 300 cd / m2

Raportul aspectului imaginii: 16: 9

Format video: 1080 pixeli (Full HD)

Audio
Tip: difuzoare – stereo-integrate

Putere de ieșire / canal: 2 wați

Putere
Consumul de energie în modul standby / Sleep: 0,5 wați

Diverse
Caracteristici: slot pentru blocare de securitate (blocare prin cablu vândut separat)

Controale și ajustări: control al aspectului, luminozitate, temperatura culorii, selectare intrare, volum

Culoarea neagra

Şasiu
Dispozitive încorporate: difuzoare stereo

Standardele de mediu
Certificat ENERGY STAR

Proiectare mecanică / ergonomică
Interfața de montare pe ecranul plat: 100 x 100 mm

Unghiul de înclinare: 5 grade înainte și 20 grade înapoi

Afișarea pozițiilor afișajului: înclinare

Imagine
Raportul aspectului imaginii: 16: 9

Iesire audio
Factor de formă: integrat

Putere de ieșire / canal: 2 wați

Dimensiuni și greutate
Dimensiuni: (fără suport) lățime: 25,5 “x adâncime: 2″ x înălțime: 15,5 ”

Greutate: 11,2 pounds

Cabluri incluse
Cablu VGA / D-sub, cablu HDMI-DVI, cablu audio

Service și asistență
Dispune de 3 ani de garanție

Prima impresie
ASUS VS278Q recenzie
The design of the ASUS VS278Q-P monitor is quite simple like any other monitors. We can say that that is all monitors should be. A stand base plus the screen should be just enough to bring the fullest in gaming. It has a contrast of gloss black plus a matte texture. The size is really perfect for gaming. Knowing that the resolution is great, the screen size should support that to make the package complete, and Asus is successful in doing just that.

Privind structura sa, puteți observa cât de subțire este acest monitor. La început, poate deveni îngrijorător, dar din cauza standului metalic, puteți fi siguri că este robust și stabil. Construcția și aspectul acestui monitor nu sunt doar pentru jocuri. De asemenea, puteți vedea stilul executiv în acest monitor. Spre deosebire de alte monitoare cu design de vârf pentru a sublinia că acestea sunt un “monitor de jocuri”, Asus VS278Q-P este foarte diferit. Se poate potrivi oricarui mediu oriunde ai nevoie. Acesta poate deveni un monitor cu aspect profesional, dacă doriți vreodată în biroul dvs., dar în același timp, acesta poate să arate, de asemenea, rău în setul de jocuri pentru PC.

Depășind rezoluția și software-ul, puteți observa imediat cum este diferit. Redați un videoclip cu ritm rapid, cum ar fi curse de mașini, și puteți vedea cum elimină efectele de fantomă ale acelor scene. Apoi, în ceea ce privește rezoluția, acesta este unul dintre cele mai mari avantaje pe care acest monitor le poate oferi. Dacă îl comparați cu monitoarele de calitate scăzută, imaginea din acest monitor este mult mai clară. În plus, așa cum a fost menționat mai devreme, puteți vedea cum își păstrează reputația de a aduce o grafică reală la viață.

Calitatea afișării
Ecranul acestui monitor este realizat din matrice activă LCD / TFT cu iluminare cu LED. LED-ul are performanțe mai bune atunci când vine vorba de rezoluții mai mari. Deci, trebuie să obțineți monitoare cu acest tip de ecran atunci când doriți să aveți o calitate avansată a graficului când jucați sau vizionați filme. Are un raport de aspect de 16: 9 în ecran lat. În plus față de tipul ecranului și lățimea acestuia, acesta este disponibil și cu rezoluție completă de înaltă definiție (1920 pixeli x 1080 pixeli). Raportul de contrast are un 80.000.000: 1 (dinamic) care este mult mai mare decât raportul standard de contrast de 50.000.000: 1. Pot susține până la 16,7 milioane de culori, iar luminozitatea este de 300 cd / m². Dacă vă întrebați de ce calitatea afișării este bună, bine, asta este ceea ce obțineți atunci când cumpărați un monitor HD cu LED-uri ca acesta.
Cu toate acestea, dacă toate aceste caracteristici de afișare par să vă copleșească, puteți să vă bucurați de acest monitor deoarece are reglaje de control cum ar fi volumul, luminozitatea, selectarea intrărilor, temperatura culorii și aspectul. Alte caracteristici ale calității afișării includ un unghi de vizualizare orizontal de 170 de grade și un unghi de vizibilitate verticală de 160 de grade. Pasul pixel este de 0.311 mm, iar luminozitatea este de 300 cd / m². În cele din urmă, are o tehnologie de iluminare din spate (backlight LED), care va face fluxul de imagini să arate mai bine fără efecte de pâlpâire și ghosting.


VS278Q

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED ASUS Gaming VS278Q
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More