Monitor Monitor LED IPS Philips 24” 240B7QPTEB/00

Monitor LED IPS Philips 24'', VGA, HDMI, DisplayPort, 240B7QPTEB/00, Negru

0 200
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate Video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Review Monitor LED IPS Philips 24”, VGA, HDMI, DisplayPort, 240B7QPTEB/00, Negru.

Tehnologia IPS pentru culori complete și o tehnologie angles IPS de vizualizare largă pentru culori complete și unghiuri largi de vizualizare Afișările IPS utilizează tehnologii avansate care vă oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 grade, ceea ce face posibilă vizualizarea afișajului din aproape orice unghi – chiar și în Pivot de 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afișajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare, cu culori vii, ceea ce îl face ideal nu numai pentru Fotografii, filme și navigarea pe web, dar și pentru aplicații profesionale care necesită acuratețe de culoare și luminozitate constantă în orice moment.

Afișare frontală frontală pentru apariția perfectă Afișaj de margine netedă pentru apariția perfectă Noul Philips 240B7QPTEB afișează margini ultra-înguste care permit distragerea minimă și dimensiunea maximă a vizionării. Se recomandă în special pentru setări multi-display sau tiling, cum ar fi jocurile, designul grafic și aplicațiile profesionale, afișajul frontal ultra-îngust vă oferă sentimentul utilizării unui singur afișaj mare. Seturi SmartImage pentru setări de imagine optimizateSmartImage pentru setări optimizate ale imaginii SmartImage este o tehnologie exclusivă de vârf Philips 240B7QPTEB care analizează conținutul afișat pe ecran și optimizează performanța afișajului. Această interfață prietenoasă vă permite să selectați diferite moduri, cum ar fi Office, Photo, Movie, Game, Economy etc., pentru a se potrivi aplicației în uz. Pe baza selecției, SmartImage optimizează în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru o performanță optimă a afișajului.

Opțiunea Mod economic vă oferă economii importante de energie. Toate în timp real, la atingerea unui singur buton! Modul LowBlue pentru productivitate ușoară pe față Tehnologia LlowBlue pentru productivitate ușoară pe față Studiile au arătat că, la fel cum razele ultraviolete pot provoca leziuni oculare, razele luminoase de lungime scurtă de pe afișajele cu LED-uri pot provoca leziuni oculare și afectează viziunea în timp. Dezvoltat pentru bunăstare, setarea modului LowBlue de la Philips 240B7QPTEB utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră cu lumină slabă. Mai puțină oboseală a ochilor cu tehnologie fără pâlpâireLocul de oboseală a ochilor cu tehnologie fără pâlpâire Datorită modului în care luminozitatea este controlată pe ecrane cu iluminare cu LED-uri, unii utilizatori au experiență de flicker pe ecranul lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor.

Tehnologia Philips 240B7QPTEB Flicker-free folosește o nouă soluție pentru a regla luminozitatea și a reduce pâlpâirea pentru o vizionare mai confortabilă. SmartErgoBase permite ajustări ergonomice ușor de utilizat SmartErgoBase este o bază de monitor care oferă confort ergonomic al afișajului și asigură gestionarea cablului. Reglajele de înălțime, rotire, înclinare și unghiuri de ajustare a bazei permit monitorului să fie poziționat pentru un confort maxim pentru a ușura tulburările fizice ale unei zile de lucru lungi. În plus, gestionarea cablurilor reduce dezordinea cablului și păstrează spațiul de lucru elegant și profesional.


240B7QPTEB/00

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor Monitor LED IPS Philips 24'' 240B7QPTEB/00
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate Video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More