Mouse gaming Trust GXT 180

Mouse gaming Trust GXT 180 Kusan Pro, Negru

67
100%
Merita

Nota noastra

Pro Perfect pt gaming
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Mouse gaming Trust GXT 180 Kusan Pro, Negru.

este un mouse de gaming cvasi simetric. Daca nu ar fi avut butoane laterale ar fi fost simetric.

Ca sa intelegeti acum de ce zic cvasi.

Spre deosebire de Laban, nu au mai folosit PWM3360, ci PWM3325. Asadar, Kusan nu este dotat cu cel mai bun senzor de pe planeta. Nu este un lucru neaparat rau pentru ca se reflecta in pret.

Materialele folosite sun, bineinteles, plastic. Nu sunt de cea mai buna calitate, dar se observa o imbunatatire de la Laban.

Oricum, primul lucru pe care l-am observat a fost finisajul marginilor.

Kusan nu iti lasa impresia ca abia a fost turnat si nu a apucat sa ii finiseze nimeni plasticele. Cam asta e impresia pe care mi-a lasat-o Laban. Acelasi lucru se intampla si cu soarecii de gaming ieftini. E normal, cu cat este mai ieftin, cu atat mai uzate sunt formele in care este turnat plasticul si cu atat mai prosta este calitatea produsului finit.

Trust GXT 180 Kusan

Poate ca le-a iesit mai bine si pentru ca au colaborat cu o echipa profesionista de CS:GO.

Adica imi imaginez ca au si acei jucatori niste standarde si nu isi pun reputatia la mijloc pentru orice mouse. Ci pentru unul utilizabil.
Mi-ar fi placut ca pasii impliciti pentru DPI/CPI sa fie mai bine alesi, dar ma rog, i-am modificat pana la urma singur din aplicatia mouse-ului.

Am ramas suprins de faptul ca de data aceasta am putut folosi mouse-ul lor. Forma se vede ca au finisat-o cu ajutorul unei echipe de CS:GO pentru ca rezultatul este un mouse decent cu o forma buna, dar cu finisaje inca la acelasi nivel scazut.

Am jucat un singur lucru, ca de obicei. Adica Quake Champions. Si senzorul s-a comportat destul de ok. Bine, am avut momente in care ramanea in urma si mai ales cand trebuia sa ma intorc pentru a-mi ataca inamicul din spate.

Adica niciodata nu am reusit sa fac un 180 si sa il tintesc. Si acest lucru nu mi se intampla cu Zowie EC1-B sau Xtrfy M3 pe low sens.

Si subiectiv nu pot spune decat ca senzorul PMW3325 este mai slab chiar si decat un PMW3310 la miscari ample si foarte rapide. Acesta este si motivul pentru care il recomand doar pentru medium sens.

Dar in ceea ce priveste tracking-ul nu pot spune ca este prost.

DESPRE GREUTATE
Desi ei specifica o greutate de 107 grame, am descoperit ca, de fapt, greutatea mouse-ului este mai mica. Nu este neaparat un lucru rau. Cel putin din punctul meu de vedere in niciun caz pentru ca eu prefer o greutate mica a soarecului de gaming. Dar sunt oameni care au nevoie ca mouse-ul sa fie mai greu. Si de la 107 grame cat specifica pana la 101 grame cat are de fapt, e o diferenta destul de mare.

Trust GXT 180 Kusan

DESPRE ILUMINARE
Bineinteles, ca orice mouse din anul 2018, Trust GXT 180 Kusan are iluminare RGB. Nu este in niciun fel fancy si partea buna este ca nu te deranjeaza existenta ei. Este acolo ca sa fie si sa nu se planga oamenii ca nu are.

Trust GXT 180 Kusan

SOFTWARE
Software-ul in continuare nu este punctul lor forte. Mai au mult de lucrat pentru a-l face sa conteze cu adevarat si cel mai util ar fi sa nu mai dea erori cand conectez orice la un port USB al PC-ului.

Trust GXT 180 Kusan
Trust GXT 180 Kusan
Trust GXT 180 Kusan
Partea buna este ca nu iti ia mult timp sa faci reglajele necesare si apoi il poti dezinstala pentru ca setarile sunt pastrate in memoria lui.


GXT 180

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Mouse gaming Trust GXT 180
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Perfect pt gaming
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More