PLACA VIDEO MSI NVIDIA GEFORCE GTX1050

PLACA VIDEO MSI NVIDIA GEFORCE GTX1050 AERO ITX 2 GB GDDR5 128 BIT

56
97%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review PLACA VIDEO MSI NVIDIA GEFORCE GTX1050 AERO ITX 2 GB GDDR5 128 BIT.

PLATFORMA DE GAMING PC-ULTIMA
Pregătiți jocul cu GeForce® GTX.

Cardurile grafice GeForce GTX sunt cele mai avansate create vreodată. Descoperiți performanțe fără precedent, eficiență energetică și experiențe de generație viitoare de jocuri.

Nvidia
CELE MAI NOI TEHNOLOGII DE GAMING
Pascal este construit pentru a răspunde cerințelor ecranelor de generație următoare, inclusiv rezoluții ultra-înalte și mai multe monitoare. Dispune de tehnologii NVIDIA GameWorks ™ pentru jocuri și experiențe cinematografice extrem de netede. În plus, include o captură revoluționară nouă de 360 ​​de grade.

PERFORMANŢĂ
Plăci grafice Pascal-powered da eficiență și performanțe superioare de putere, construit folosind FinFET ultra-rapid și DirectX ® 12 caracteristici pentru a oferi cele mai rapide, mai fine, cele mai eficiente din punct de putere experiențe de joc.

AeroITX1060
PACHETUL MICI, PUNCTUL BIG
Puterea unei plăci grafice de mărime completă într-un pachet incredibil de mic. Cardurile grafice MSI AERO ITX sunt perfecte pentru sistemele de mici dimensiuni și HTPC-urile deoarece acestea ocupă doar o parte din spațiul unei plăci grafice de dimensiune completă. Aceasta înseamnă că se vor potrivi în aproape orice sistem și vor asigura o experiență de joc fără probleme.

40%

Mai mic

50%

Mai usoara

100%

Performanţă

PERFECT ÎN ORICE CAZ
Expresia “Lucrurile bune vin în pachete mici” este cu siguranță adevărată pentru cardurile AERO ITX. Datorită formei sale mici de formă se va potrivi în aproape orice caz. Dimensiunile sale compacte, de asemenea, înseamnă că greutatea sa este dramatic mai mică decât cea a unei plăci grafice de dimensiune completă.

COMPONENTE DE CLASA 4 MILITARE
Unul dintre factorii de decizie în performanță este calitatea componentelor utilizate. Acesta este motivul pentru care MSI folosește numai componentele certificate MIL-STD-810G pentru cardurile AERO ITX. Aceste componente s-au dovedit suficient de durabile pentru a rezista circumstanțelor torturoase ale jocurilor extreme și overclockării pentru o utilizare extinsă.

MC4
vr
VIITORUL JOCURILOR
gSYNC
Cea mai netedă, cea mai rapidă și mai interesantă experiență de joc vreodată, prin eliminarea ruperii ecranului, afișarea obturatorului și a decalajului de intrare.

gSYNC
Rezoluția ultra-înaltă (UHD) oferă 4x rezoluția de 1080p, permițând imagini mult mai clare și mai clare, cu detalii delicate în timpul jocurilor.

Afterburner
AFTERBURNER
MSI Afterburner este cea mai recunoscută și folosită pe scară largă utilitar de overclocking pentru plăci grafice din lume, care vă oferă un control deplin asupra cardurilor grafice. De asemenea, oferă o imagine de ansamblu incredibil de detaliată a hardware-ului dvs. și oferă câteva caracteristici suplimentare, cum ar fi personalizarea profilurilor fanilor, benchmarking și înregistrarea video.


GEFORCE GTX1050

Sumar
Data Review
Produs Analizat
PLACA VIDEO MSI NVIDIA GEFORCE GTX1050
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More