Router Wireless D-Link DIR-868L AC

Router Wireless D-Link DIR-868L AC 1300Mbps + N 450Mbps, Dual Band, 4 porturi, USB 3.0

45
100%
Merita

Nota noastra

Pro 1300mbps
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Router Wireless D-Link DIR-868L AC 1300Mbps + N 450Mbps, Dual Band, 4 porturi, USB 3.0.

Router wireless cloud AC1750

D-Link, expert in solutii profesionale de retelistica destinate companiilor si locuintei digitale, a lansat seria avansata si extinsa de routere Cloud Wireless AC.
D-Link a lansat patru noi modele: DIR-810L, DIR-850L, DIR-860L si varful de gama DIR-868L. Fiecare dintre acestea putand fi oricand o alegere ideala pentru reteaua de acasa. Dispozitivele Wireless AC, inclusiv access point-urile, urmeaza a fi lansate in cel mai scurt timp pentru a oferi solutii performante si pentru zona de business.

Suportul pentru standardul 802.11ac este cea mai importantă caracteristică a celor patru noi modele de routere. Se obţine o lungime de bandă de la 433 Mbps până la 1,3 Gbps, în funcţie de dispozitiv. Această tehnologie de ultimă generaţie rămâne compatibilă cu standardele actuale utilizate pe o scară întinsă, respectiv 802.11a/b/g/n.

Dispozitivul avansat DIR-868L permite utilizatorilor sa transfere date cu o viteza de pana la 450 Mbps, pe frecventa de 2,4 GHz prin protocolul 802.11n, in timp ce transferul simultan de date se realizeaza cu o viteza de pana la 1.300 Mbps, pe frecventa de 5 GHz prin protocolul 802.11ac. Prin urmare, routerul atinge rate totale de transfer de pana la 1,75 Gbps. Instrumentele de optimizare, cum ar fi AC SmartBeam, in care undele radio sunt indreptate catre receptor cat mai precis posibil pentru a contribui la cresterea performantei retelei wireless. D-Link DIR-868L dispune de 6 antene interne, iar prin intermediul acestora emite multiple fluxuri de informatie pentru a va asigura un semnal puternic in toate colturile casei dumneavoastra.

Toate cele patru routere D-Link 802.11ac ofera o serie de caracteristici avantajoase. Configurarea este rapida si facila, chiar si pentru incepatori, cu ajutorul D-Link QRS (Quick Setup Router). Prin intermediul acestei aplicatii se identifica automat noul router in retea si astfel utilizatorul este ghidat in procesul de instalare prin intermediul unor pasi simpli si in deplina singuranta. De asemenea, este posibila crearea unei zone destinata clientilor retelei wireless, oferind doar acces la internet, fara a putea vizualiza celelalte date si dispozitive din retea. O alta caracteristica importanta a noii game de routere D-Link este suportul pentru standardele IPv6 si mydlink Zero Configuration.

Dispozitivele cu mydlink sunt disponibile si gata de utilizare imediat dupa inregistrare, astfel putand fi interconectate in cel mai scurt timp cu toate celelalte produse ce prezinta optiunea mydlink.


Router Wireless

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Router Wireless D-Link DIR-868L AC
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro 1300mbps
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More