Samsung Galaxy A72, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G

Samsung Galaxy A72

414
100%
Awesome

Nota Noastra : 10

Pro : Design superb, Performanta excelenta, Batrie rezistenta.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Performanta
  • Baterie
  • Rezolutie Display

Anul trecut, Galaxy A71 de gamă medie a fost un succes și a devenit destul de popular. Acum, succesorul său este aici, aducând, cel puțin la prima vedere, îmbunătățiri semnificative ale afișajului cu o rată de reîmprospătare ridicată de 90Hz, o baterie mai mare de 5.000 mAh și un sistem de cameră versatil. Toate aceste caracteristici interesante sunt ambalate sub un nou aspect superb, atât A72, cât și A52 sport, cu culori proaspete și tinere. Iată experiența noastră practică cu noul midranger. Am observat o îmbunătățire mai mică a procesorului, iar performanța acestuia nu este un pas uriaș față de Galaxy A71, dar în ciuda acestui fapt, A72 este o investiție bună pentru oricine dorește un telefon Samsung fără probleme la un preț accesibil.

Deși afișajul Galaxy A72 este același ecran AMOLED de 6,7 inci pe care îl vedem în Galaxy A71, există un upgrade substanțial cu care A72 se poate lăuda acum: mai precis, vorbim despre rata de reîmprospătare rapidă a afișajului de 90Hz. Această caracteristică își face prima apariție într-un telefon Samsung la prețuri reduse, pentru a asigura derulare și animații fluide.

Înconjurat de cadre relativ subțiri, ecranul Galaxy A72 are o rezoluție de 2400 x 1080 cu 394PPI, ceea ce, în general, este o rezoluție bună pentru această gamă de prețuri. Ecranul Super AMOLED Plus pe care îl avem pe Galaxy A72 ne oferă acele negre AMOLED adânci și culori bogate, dar nu suprasaturate, și este cu siguranță o plăcere. Per ansamblu, calitatea ecranului de pe acest telefon este excelentă și aveți moduri de culori vii și naturale de unde alegeți pentru afișaj.

Galaxy A72 5G vine cu Snapdragon 720G, o ușoară actualizare față de Snapdragon 730 de anul trecut de pe A71. În general, aduce o mică îmbunătățire a vitezei procesorului, dar ar trebui să poată gestiona cu ușurință sarcinile de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe rețelele sociale, streamingul video și chiar jocurile (deși unele jocuri mai grele pot necesita setări medii pentru a rula fără probleme). Cu o rată de reîmprospătare de 90Hz pe A72, telefonul se simte rapid și receptiv.

Telefonul vine cu Android 11 și primiți aici toate clopotele și fluierele One UI ale Samsung. De exemplu, puteți face telefonul să treacă automat în modul întunecat după apus, pentru a vă proteja ochii; aveți notificări renovate, acces rapid la widget-uri, mai multe opțiuni de personalizare a ecranului de blocare.

In concluzie pentru acest pret de lista, telefonul acesta este top 3 in acest range de pret. Reuseste cu usurinta sa aduca toate funtiile imoporante unui smartphone al anului 2021.

Un best buy admirabil si ireversibil!

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Samsung Galaxy A72
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Awesome

Nota Noastra : 10

Pro : Design superb, Performanta excelenta, Batrie rezistenta.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Performanta
  • Baterie
  • Rezolutie Display

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More