Sistem server Dell PowerEdge T30

Sistem server Dell PowerEdge T30, Intel Xeon E3-1225, 3.3Ghz, 8GB DDR4, 1TB, DVD-RW

67
93%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Buna
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Sistem server Dell PowerEdge T30, Intel Xeon E3-1225, 3.3Ghz, 8GB DDR4, 1TB, DVD-RW.

Organizeaza-te
Serverul PowerEdge T30, prin stocarea și partajarea informațiilor, vă ajută să îmbunătățiți accesul la informații, să simplificați procesele și să faceți mai mult în mai puțin timp.

Eliminați datele, imaginile și videoclipurile pierdute și pierdute din cauza partajării de fișiere “sneaker-net”. Utilizatorii pot partaja fișierele și pot colabora cu spațiul central de stocare a fișierelor pentru a elimina durerile de cap de a avea mai multe copii și versiuni de fișiere răspândite printre utilizatori.
Consolidați datele, imaginile și videoclipurile stocate pe mai multe tipuri de suporturi și tipuri de suporturi media în mai multe locații. Cu capacitatea de stocare a unui server, puteți stoca automat datele utilizatorilor și puteți organiza stivele DVD-urilor, unităților USB și hard disk-urilor externe.

Îmbunătățiți productivitatea
Serverul PowerEdge T30 îmbină capacitatea mare de stocare internă și performanța capabilă într-un șasiu mini-turn, proiectat pentru a oferi o funcționare eficientă și fără griji. Cu T30, datele și aplicațiile de la mai multe computere desktop, stații de lucru și dispozitive mobile pot fi consolidate pe un singur server pentru a stimula colaborarea și productivitatea.

În funcție de nevoile dvs., puteți profita de puterea de procesare și densitatea de stocare a telefonului T30 pentru a obține o eficiență și o productivitate mai mare pentru casa sau biroul dvs.

Economisiți timp atunci când vă mutați sau copiați fișiere între locații. Un server oferă transferuri mai rapide de date în comparație cu spațiul de stocare extern, spațiul de stocare în cloud sau e-mailul.
Obțineți timpi de răspuns mai bune pentru tranzacțiile de afaceri.

Îmbunătățiți productivitatea
Design compact și accesibil
Design compact și accesibil
Cu dimensiunile sale compacte și nivelurile scăzute ale sunetului, T30 se instalează cu ușurință în mediul dvs. de birou / birou mic și funcționează fără disrupție.

Acustica la nivel acasă și la birou necontrolabilă : Factorul de formă mic și acustica deskside vă permit să o instalați practic oriunde.
Reducerea costurilor de stocare și a software-ului: ajuta la reducerea cheltuielilor prin încărcarea datelor dvs. pe T30 și permiterea partajării de aplicații de către utilizatori, evitând costurile suplimentare ale dispozitivelor de stocare externe suplimentare, spațiului de stocare în cloud și copiilor de software.
.

Sigur și ușor de gestionat
Cu sau fără personal IT, modelul T30 facilitează securizarea datelor și a fișierelor cu software RAID și soluții opționale de restaurare a backup-ului.

Backup și restaurare: Implementați cu ușurință backup automat de date cu Microsoft Windows Server.
Gestionare ușoară: Actualizați aplicațiile software într-un singur loc în loc de pe mai multe PC-uri pentru a simplifica sarcinile și a economisi timp.

Controlează-ți destinul
Deplasați-vă afacerea la nivelul următor cu extensibilitatea încorporată pentru creștere. PowerEdge T30 vă poate ajuta:

Atașați ușor dispozitive suplimentare cu până la 10 porturi USB externe (șase porturi USB 3.0)
Extindeți flexibil cu patru sloturi PCI / PCIe care vă permit să crească în ritmul propriu
Consolidați fișierele de date și media cu șase sloturi de hard disk interne, care suportă o capacitate mare de stocare
Conectați rapid aplicațiile și materialele media la alegerea unui procesor puternic Intel® multi-core
Suportă o capacitate mare de memorie cu până la patru DIMM-uri DDR4 pentru a avea timp de răspuns îmbunătățit al aplicațiilor și performanță video clară

Controlează-ți destinul
Dell EMC oferă servicii complete de tip end-to-end
Optimizarea ciclului de viață IT este vitală. Avem servicii expert * pentru toate fazele ciclului de viață care vă economisesc timp și resurse, reduceți efortul și îmbunătățiți experiența IT.

ProSupport Enterprise Suite
ProSupport Enterprise Suite
Găsiți libertatea de a vă concentra pe transformarea afacerii dvs. cu expertiza și cunoștințele de sprijin Dell EMC este cunoscut pentru întreaga lume. Alegeți suportul potrivit pe baza criticității sistemelor specifice, cu analiza predictivă automatizată disponibilă, asistența colaborativă a terților și gestionarea contului de servicii.

ProDeploy
ProDeploy
ProDeploy Enterprise Suite vă ajută să obțineți mai multă tehnologie începând din prima zi. Încrederea experților noștri pentru a conduce implementările de la instalațiile hardware de bază prin planificare, configurare și integrare complexă. Suita noastră completă de servicii de implementare și certificări profesionale vă ajută să obțineți rezultate de afaceri astăzi și mâine.

Instruire și certificare
Instruire și certificare
Serviciile de educație oferă o suită de servicii de formare extinse, cu metode multiple de livrare, inclusiv instruire condusă de instructor, instruire online și instructor virtual. Cu programe de instruire cuprinzătoare și flexibile, facem cu ușurință asigurarea faptului că personalul dvs. are abilitățile necesare pentru a-și gestiona cu succes și pentru a-și folosi noile tehnologii la întregul său potențial.

consultant
consultant
Serviciile de consiliere oferă îndrumări de specialitate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați, să vă optimizați și să vă transformați mediul IT în ritm și buget propriu. Folosim o gamă largă de consultanți și ingineri certificați, susținute de echipe de management de programe, care pot oferi expertiză tehnică profundă. Vă dăm încrederea că proiectul dvs. va fi realizat corect și la timp.

Finanțare și leasing
Finanțare și leasing
Câștigarea celor mai recente soluții IT nu ar trebui să fie la fel de complicată ca desfășurarea afacerii dvs. Cu Dell Financial Services puteți finanța și achiziționa în același loc. * * Este rapid, este ușor și cel mai important, vă permite să păstrați “fluxul” în fluxul de numerar.


PowerEdge T30

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Sistem server Dell PowerEdge T30
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Buna
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More