Smartwatch Huawei Watch GT 2e, 46mm, Lava Red

Huawei Watch GT 2e, 46mm

146
97%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Design frumos, viata bateriei excelenta, performanta de top.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Performanta
  • Baterie

Huawei Watch GT 2e ajunge într-o singură versiune – 46mm – și nu există o variantă mai mică. Este destul de mare pe mâini și încheieturi mici, dar este extrem de confortabilă – curburile metalice din partea de sus și de jos, care completează curelele cauciucate, se adaugă la estetică și arată exact în poziție, atunci când este pe mână. În loc să folosească butoane care imită coroanele rotative, Huawei a decis să meargă cu altele simple.

Butonul de sus deschide meniul, în timp ce cel de jos este programabil – îl configurăm pentru trail running, deoarece există un drogat care rulează în biroul nostru care era dispus să testeze cel mai mult acel mod sportiv. Curelele de cauciuc standard de 22 mm sunt ușor de înlocuit, dar cele negre pe care le aveam au completat perfect corpul negru metalic.

Ceasul inteligent este oferit și în alb, verde și roșu, care îi conferă un pic mai multă strălucire, dar în cele din urmă, chiar dacă este ușor plictisitor, nu puteți greși cu aspectul negru clasic.

Kirin A1 SoC a fost conceput special pentru portabile – este văzut în Watch GT 2 și în Honor MagicWatch 2 (un alt ceas inteligent cu elemente interne identice). Sarcina chipset-ului este să sprijine toate caracteristicile fără a pierde prea multă energie, astfel încât ceasul să poată dura până la două săptămâni cu o singură încărcare.

The Watch GT 2e is definitely a great smartwatch to have if you are already using a Huawei smartphone or at least willing to give its ecosystem a chance. It is quick, good-looking, easy to navigate – it covers all the essential features.

Having another ecosystem on the phone might be troublesome for a certain group of users, but with so many modern phones arriving with 128GB (or more) internal storage, this is far less of an issue.

Smartwatch Huawei Watch GT 2e Smartwatch Huawei Watch GT 2e Smartwatch Huawei Watch GT 2e

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Smartwatch Huawei Watch GT 2e
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Design frumos, viata bateriei excelenta, performanta de top.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Performanta
  • Baterie

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More