Soundbar Sony HT-SF150, 120W, Bluetooth, Negru

Soundbar Sony HT-SF150

180
97%
Merita

Nota Noasta : 10

Pro : Telecomandă inclusă, sunet de calitate, Plug-and-play
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Calitate Sunet
  • Materiale Constructie

Un soundbar bun are două caracteristici importante: desigur un sunet plăcut, dar și ușurință în utilizare. Pentru că nu toată lumea este convinsă de ideea din spatele barei de sunet, producătorii trebuie să înscrie bine pe ambele puncte. Ce zici de Sony HT-SF150?

Sony HT-SF150 este o bară de sunet destul de largă. Acest lucru nu este numai mai bun pentru sunet: este și mai plăcut printre televizoarele mari (dar dacă aveți un televizor cu o lățime mai mare de nouăzeci de centimetri, atunci aveți, fără îndoială, o altă bară de sunet sau alt sistem audio în minte). Există două difuzoare în carcasă, care sunt bune pentru 120 de wați de putere. Pe spate este o intrare optică, o conexiune HDMI (cu suport pentru cec și arc) și o conexiune USB.

Prin acea conexiune USB puteți reda direct redarea muzicii, dar nu în niciun format. Bara de sunet oferă suport pentru wav, mp3 și wma. În plus, există suport pentru Dolby Digital și puteți conta pe bluetooth, versiunea 4.2. Deci, puteți reda sunetul în mai multe moduri diferite, dar nu prin Wi-Fi sau internet. În plus, nu există o conexiune HDMI suplimentară disponibilă, deci aveți un port standard la televizor

În partea din față a barei de sunet există o singură lumină LED. Această lumină este aprinsă când utilizați telecomanda și când este activat Sony HT-SF150. În partea de sus sunt câteva butoane pentru cea mai simplă funcționare a dispozitivului. Super convenabil atunci când vă aflați doar în față și nu la telecomandă. Controlați sunetul, porniți și dezactivați bara de sunet și schimbați sursele. De asemenea, puteți activa imediat modul bluetooth. În plus, este inclusă o telecomandă.

În domeniul audio nu face ca Sony HT-SF150 să arate bine, dar să te uiți la preț nu este o mare surpriză. Să punem un lucru pe primul loc: sunetul produs de soundbar este, de fapt, mai clar și mai bun decât sunetul standard al televizorului, dar, în multe cazuri, și mai clar. Mai ales atunci când activați modul de sunet cinematografic. Într-o scenă de acțiune în care, de exemplu, geamul spart al unei ferestre cade pe podea după ce cineva tocmai a fost aruncat prin ea, sunetul sună ascuțit și neplăcut și aproape cacofonic. Mai ales când se cântă muzică.

Pur și simplu este prea ocupat pentru bara de sunet, astfel încât producția unui sunet fin pare a fi prea ambițioasă. Pentru a contracara puțin acest lucru, puteți activa modul normal, dar apoi veți rata din nou o formă de forță – ecranul spectaculos va rămâne apoi afară. Poziția pentru conversații clare pare a fi bună la început, dar cade prin coș atunci când, în fundal, se folosește muzică în fundal. Și asta se aude brusc și sună inutil, tare.

Soundbar Sony HT-SF150, 120W, Bluetooth, Negru Soundbar Sony HT-SF150, 120W, Bluetooth, Negru

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Soundbar Sony HT-SF150, 120W, Bluetooth, Negru
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota Noasta : 10

Pro : Telecomandă inclusă, sunet de calitate, Plug-and-play
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Calitate Sunet
  • Materiale Constructie

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More