Tastatura Gaming Cougar Puri

Tastatura Gaming Cougar Puri, Cherry MX Red

53
100%
Merita

Nota noastra

Pro Perfecta de gaming
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Tastatura Gaming Cougar Puri, Cherry MX Red.

Alegerea Gamerilor

Cougar ATTACK X3 este visul jucătorului profesionist, devenit realitate. Switch-uri Cherry MX, taste cu functii complet configurabille (inclusiv macro-uri), iluminare de fundal rosu puternic si un design din aluminiu durabil si vizual uimitor. Nu există butoane de prisos sau adăugiri, numai ceea ce jucătorii adevărati au nevoie. Sa inceapa jocul!

Comutatoare mecanice Cherry MX

Tastele mecanice dau capacitatea de reactie inalte pentru jocuri si feedback tactil distinctiv. Cu switch-urile durabile Cherry MX care durează până la 50 de milioane de apasari.

N-Key Rollover în modul USB

N-KEY direct în modul USB, fără daptor USB la PS / 2. Tastari simultane nelimitate.

1000 HZ Polling rate

Timp de raspuns 1ms

Memorie on-board

Vă permite să stocati până la 3 profiluri de configurare complete de pe tastatură. Acest lucru vă permite să păstrati configuratia chiar dacă vă conectati tastatura la un alt computer.

Structura din aluminiu

Switch-urile mecanice sunt montate pe structura de aluminiu a tastaturii. Această structură oferă utilizatorului tastare mai eficientă, să nu mai vorbim de o fundatie structurală robusta si puternica.

Taste media dedicate

Control rapid pentru muzică si videoclipuri!

Cu o durată de viată garantată de cel putin 50 de milioane de apasari, switch-urile mecanice Cherry MX sunt primele si cele mai bune switch-uri mecanice disponibile pe piată. Feedback tactil inconfundabil, acuratetea lor fără rival si sunet distinctiv contribuie la punerea tastaturii Attack X3 deasupra competitorilor săi.


Cougar Puri

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Tastatura Gaming Cougar Puri
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Perfecta de gaming
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More