Telefon mobil Huawei Y5 2019, Dual SIM, 16GB, 4G, Black

Huawei Y5 2019

81
93%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Un telefon puternic ca performante, prietenos cu uitilizarea, se pot folosi doua sim-uri simultan.
Contra : Designul nu este cel mai aratos.

  • Design
  • Performanta
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret recomandat 399,99 lei

La fel ca în cazul Y6 2019, Huawei oferă din nou un design îndrăzneț pentru smartphone-urile sale accesibile și, pe lângă spatele clasic din plastic negru sau albastru-verde, există și un finisaj cu aspect de piele artificială disponibil fie în maro deschis, fie negru (Modern Black). În timp ce așteptările dvs. cu privire la haptici nu ar trebui să fie prea mari, acest aspect îndrăzneț este cel puțin o schimbare față de mulțimea de smartphone-uri uniforme.

Potrivit producătorului, Huawei Y5 2019 cântărește cu exact un gram mai mult decât predecesorul său, ceea ce îl face un smartphone de intrare încă destul de ușor. Dimensiunea compactă este mai puțin potrivită pentru cei care iubesc ecranele mari, dar aceasta o face mai potrivită pentru utilizatorii cu mâini mici. Suprafața clasică din spate a unității noastre de testare este mată, are o strălucire ușoară și nu este sensibilă la amprente. În general, apare la fel de modest ca predecesorul său.

Presiunea puternică pe partea din față sau din spate a carcasei este transmisă pe ecran, devenind evidentă ca valuri care se formează în cristalul lichid. În caz contrar, Huawei Y5 2019 oferă o construcție destul de robustă, cu greu poate fi deformată și nici nu scârțâie.

În timp ce Huawei Y5 2019 este echipat destul de bine cu 2 GB de RAM, cei 16 GB de stocare sunt, din păcate, standardul în această clasă de preț. Dacă numărați sistemul de operare, există doar între 10 și 11 GB care rămân pentru aplicații și stocarea propriilor date. În zilele noastre, acest lucru nu este foarte mult. Cel puțin, celor cărora le place să înregistreze multe imagini și videoclipuri le pot stoca pe un card microSD, care, ca și în cazul predecesorului, are propriul său slot și nu ocupă unul dintre sloturile dual-SIM.

Aplicațiile nu pot fi mutate pe cardul de stocare, care poate fi formatat doar ca stocare externă. Cu toate acestea, puteți utiliza sistemul de fișiere ExFAT, care este acceptat de Huawei Y5 2019.

Huawei Y5 2019 este o actualizare bună în comparație cu Y5 2018 și oferă mai multe avantaje. În primul rând, ar trebui să menționăm performanța mai mare a sistemului, apoi există un design mai modern, cu o crestătură de picătură de apă, și există și difuzorul dedicat care, deși oferă un sunet mediocru, este totuși mai bun decât predecesorul său. Afișajul are o reproducere mai precisă a culorilor și, de asemenea, poate deveni mai luminos decât cel al predecesorului, dacă este necesar.

Huawei și-ar fi făcut o favoare propriu-zis și clienților lor prin adăugarea unui senzor de amprentă, dar pe de altă parte, la 13 Megapixeli, camera oferă acum o rezoluție destul de ridicată în comparația clasei și poate face și fotografii acceptabile.

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Huawei Y5 2019
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Un telefon puternic ca performante, prietenos cu uitilizarea, se pot folosi doua sim-uri simultan.
Contra : Designul nu este cel mai aratos.

  • Design
  • Performanta
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret recomandat 399,99 lei

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More