Telefon mobil Lenovo VIBE S1 Lite

Telefon mobil Lenovo VIBE S1 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, White

0 153
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Lenovo VIBE S1 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, White.

Perfect pentru selfie-uri în condiții de lumina scăzuta
Smartphone-ul Lenovo Vibe S1 Lite va pune în centrul atenției, chiar și pe întuneric. Camera sa frontala de 8 MP cu senzor BSI pentru lumina scăzută, bliț incorporat pentru selfie și lentila din 5 componente pentru zero distorsiuni este proiectata pentru a realiza selfie-uri în condiții de lumina puternica și scăzută. In plus, beneficiază de o camera principala de 13 MP cu focalizare automata cu detectarea fazei (PDAF) și de un bliț principal CCT LED dual.

Design ergonomic si confortabil
Vibe S1 Lite este o frumusețe. Panoul posterior curbat, cu design ergonomic, ii oferă modelului S1 Lite aspectul elegant necesar pentru a se evidenția. Iar cu doar 129 de grame, acest smartphone suplu va fi confortabil în mana și ca un fulg în buzunarul dvs.
Imagini vibrante
Modelul Vibe S1 Lite are un ecran lat Full HD de 5,0″ IPS, la 440 ppi. Retrăiți-va toate amintirile cu fotografii și videoclipuri clare, chiar și în lumina puternica. Acest smartphone este ideal pentru jocuri.
Conectivitate 4G uimitoare și Dual SIM
Pe lângă faptul ca accepta rețele LTE (4G) si Bluetooth® 4.0 LE, modelul Vibe S1 Lite oferă viteze de descărcare de pana la 150 Mbps, ajutând site-urile web, aplicațiile și jocurile sa-și atingă întregul potențial. In plus, dacă preferați sa separați munca de distracție, configurația dual SIM va oferă opțiunea de a avea doua numere de telefon, cu un singur smartphone.

Autonomie pentru întreaga zi
Alimentat de o baterie de 2800 mAh Li-polimer, modelul Vibe S1 Lite este perfect pentru stilul dvs. activ de viata. Fie ca va axați pe social media, pe jocuri sau doar pe chat, acest smartphone nu va va încetini.
Performanta exceptionala
Procesorul MediaTek® MT6753 octa-core pe 64 de biți al modelului Vibe S1 Lite oferă echilibrul perfect intre performanta și putere. Cu 2 GB de RAM, acest smartphone reacționează la orice atingere cu viteza luminii și nu ezita la rularea celor mai intense jocuri 3D.

Android™ 5.1 Lollipop
Sistemul de operare Android™ Lollipop include o serie de caracteristici noi, o reînnoire a aspectului vizual și mai multe îmbunatățiri la nivelul functionalitatilor, care îl fac mai rapid, mai eficient și mai economic din punctul de vedere al bateriei. In plus, funcționează perfect cu toate aplicațiile Google preferate.
Memorie si stocare impresionanta
Cu 2 GB și 16 GB de spațiu de stocare incorporat, extensibil cu încă 32 GB cu ajutorul unui card microSD, va puteți lua cu dvs. oriunde toate fotografiile, muzica, jocurile și videoclipurile.


S1 Lite

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Lenovo VIBE S1 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, White
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More