Televizor LED Smart LG 58UH635V

Televizor LED Smart LG, 146 cm, 58UH635V, 4K Ultra HD

0 195
100%
Minunat

Nota Noastră

Pro: Îmi place totul despre acest televizor, De departe cea mai buna valoare pentru cat costa.

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Televizor LED Smart LG, 146 cm, 58UH635V, 4K Ultra HD

Indiferent dacă aveți un home theater scump sau o cameră de zi confortabilă, LG oferă televizoare de ultimă oră pentru fiecare cameră din casă. Pentru zilele de joc și nopțile de film, plasma LCD, LCD-ul și televizoarele LED oferă o experiență incredibilă de divertisment în confortul casei dvs.

LG oferă, de asemenea, inovatorul televizor UHD de 84 inci, cu o rezoluție dublă față de televizoarele standard HD și cu televizorul OLED uimitor, cu un raport infinit de contrast.

În plus, cu televizoarele Smart și televizoarele 3D, vă puteți conecta la internet sau puteți transforma practic orice programare într-o experiență 3D.

Revizuirea LG 58UH635V a fost o plăcere pentru noi, deoarece acest televizor este foarte bun. Ecranul mare este perfect pentru camera dvs. de zi și calitatea imaginii este uimitoare. Culorile acestui televizor vă vor lumina camera.

LG 58UH635V suportă câteva funcții cum ar fi funcționalitatea inteligentă și interfața HID. Acest televizor este, de asemenea, perfect pentru jocuri și pentru navigarea conținutului online. De asemenea, sunetul este puternic și clar. Designul este foarte frumos și va face ca camera să arate mult mai bine.

De asemenea, prețul nu este scump pentru un televizor atât de mare. 


ColourPrime Pro

Frumusețea ascunsă vine în viață. Combinând cea mai recentă inovație în pachetele de culori și tehnologia de filtrare a luminii, ColorPrime Pro oferă o gamă mai largă de spectru de culori. Ceea ce vizionați este mai vibrant și mai viu cu culori și nuanțe pe care niciodată nu știați că ați existat.


ULTRA Luminance

Extindeți intervalul de contrast cu ULTRA Luminance. Bucurați-vă de alburi strălucitoare și de negru mai negru, datorită tehnologiei locale de diminuare, care ridică cele mai strălucite scene la nivele noi strălucitoare și cele mai întunecate umbre la viață.

 


TV inteligent cu webOS1

LG Smart TV, premiat cu Freeview Play, vă pune sub control oferta de divertisment. Bucurați-vă de canalele preferate și beneficiați de abonamentul la serviciile TV gratuite. Modul mai inteligent de a viziona emisiuni TV live și la cerere, fără a necesita dispozitive suplimentare.

 


Unghi de vizualizare larg

Datorită naturii afișajului, imaginea de pe ecran își păstrează integritatea din orice unghi de vizualizare. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o culoare dinamică și vibrantă de la fiecare scaun din cameră.

 

 


Cartografierea culorilor 3D

Cartografia cu culori 3D exprimă o culoare reală prin algoritmul de cartografiere 3D Gamut. Minimizează denaturarea culorii, permițând spectatorilor să se bucure de o culoare deosebit de naturală.

 

 


Reglarea locală

Blocarea locală ajustează lumina divizând ecranul TV în mai multe zone. Deoarece lumina este controlată independent în fiecare zona, detaliile sunt clar exprimate în fiecare zonă a ecranului. Acest lucru permite spectatorilor să se bucure de negru mai profund și imagini clare și clare.

 


58UH635VDesign metalic

Proiectat cu design deosebit. Un material metalic este înfășurat în jurul televizorului dvs., asigurând o construcție la marginea tăierii. Această carcasă elegantă adaugă o notă modernă oricărei camere de zi.

 


58UH635VULTRA Surround

Sunetul surround ULTRA permite difuzoarelor convenționale cu două canale să funcționeze ca difuzoare virtuale cu șapte canale. Adăugarea tehnologiei de sunet ULTRA Surround maximizează experiența de vizualizare de 4K.

 

 


 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Smart LG, 146 cm, 58UH635V, 4K Ultra HD
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Minunat

Nota Noastră

Pro: Îmi place totul despre acest televizor, De departe cea mai buna valoare pentru cat costa.

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More