Televizor LED Sony BRAVIA 43XF8096

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 108 cm, 43XF8096, 4K Ultra HD

0 214
98%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 108 cm, 43XF8096, 4K Ultra HD.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Redescoperiți fiecare detaliu Sony BRAVIA 43XF8096 în 4K
Cu 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este suprascrisă mai aproape de calitatea reală de 4K pentru o claritate remarcabilă. Imaginile sunt ascuțite și rafinate în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în cărțile și arhitectura bibliotecii.
Luminozitatea vieții, dezvăluită cu culori suplimentare
Vedeți culori vii reale în jurul tău. Un afișaj TRILUMINOS afișează culorile dintr-o paletă mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare nuanță și nuanță în umbrele.
Descoperiți divertismentul HDK de 4K
Acest televizor vă aduce entuziasmul filmelor și jocurilor în HDR 4K. Acesta se ocupă de o varietate de formate HDR, inclusiv HDR10 și Log-Gamma Hybrid.
Doar vorbiți, o modalitate amuzantă de a explora lumi noi
Găsiți toate divertismentele pe care le puteți visa, cât de repede puteți vorbi. Cu un control vocal avansat, acest televizor HDK de 4 K cu Android TV ™ vă oferă filme și emisiuni TV de la aplicații sau difuzate într-o clipă.
Sony BRAVIA 43XF8096 Conceput pentru a vă concentra atenția asupra imaginii
Nicio distragere, doar poze frumoase. Rama de aluminiu îngustă și rafinată vă asigură că vă concentrați pe ecran, în timp ce cablurile rămân inteligente ascunse în spate și în față.


43XF8096

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Sony BRAVIA 43XF8096
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More