Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ950V

Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ950V, 4K Ultra HD

67
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ950V, 4K Ultra HD.

Televizorul LG 65SJ950V ne incanta cu un ecran Super UHD de 164 cm, ce foloseste Tehnologia Nano Cell. Aceasta facea ca culorile sa aiba o calitate maxima, fara distorsiuni, fiind naturale, desprinse parca din realitate. De altfel, rezolutia 4K Ultra HD este completata de cateva tehnologii speciale, cum ar fi Dolby Vision, Nano Cell Black sau Active HDR, caracteristici care imbunatatesc in permanenta calitatea video.

Review LG 65SJ950V
Fiind un televizor produs in anul 2017, atunci era de asteptat ca cei de la LG sa foloseasca sistemul de operare webOS 3.5. Insa asta nu poate fi decat un lucru bun, deoarece sistemul este foarte bine construit, oferind oricui un acces rapid la cele mai cunoscute aplicatii online.

Despre design, nu sunt multe de spus. LG 65SJ950V arata foarte bine, fiind elegant si modern. Data fiind diagonala generoasa pe care o detine, acesta se va potrivi cel mai bine intr-un living, acolo unde camera se va transforma practic intr-un mini cinematograf. Va garantez ca televizorul va atrage privirile tuturor celor din jurul lui.
Conectarea la internet se face fie prin LAN, fie prin Wi-Fi-ul integrat, a doua varianta fiind preferata mea, deoarece ne scapa de inesteticile cabluri. De altfel, acest televizor ne incanta cu multe posibilitati de conectare ale surselor externe. El are in dotarea sa intrare Audio, intrari USB, porturi HDMI si nu numai. Practic, puteti reda continutul dorit de pe orice sursa externa, cum ar fi USB, hard extern, laptop, telefon mobil, etc.

Asa cum era de asteptat, modelul are un sistem audio performant, unul stereo mai exact. Acesta ne ofera o iesire a sunetului puternica, de 40 W, numai buna pentru incaperile de dimensiuni medii si mari.

Daca doriti un televizor performant al prezentului, care exceleaza la absolut toate capitolele, atunci LG 65SJ950V este alegerea potrivita.


65SJ950V

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ950V
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More