UPS APC Easy UPS SRV 10000VA

UPS APC Easy UPS SRV 10000VA 230V

55
100%
Merita

Nota noastra

Pro 230V
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review UPS APC Easy UPS SRV 10000VA 230V.

Caracteristici SRV10KI
APC Easy UPS SRV 10000VA 230V

Bypass automat automatFurnizează energie electrică la sarcinile conectate în cazul unei supraîncărcări sau defecțiuni a UPS-ului.Repornirea automată a încărcăturilor după oprirea UPSPornește automat echipamentul conectat la revenirea alimentării cu energie electrică.Modul ECOMod de operare care intervine componentele electrice neutilizate în condiții bune de putere pentru a obține o eficiență ridicată a funcționării fără a sacrifica protecțiaEPOAtașați dispozitivul la un sistem de oprire de urgență (EPO), astfel încât alimentarea să poată fi oprită într-o situație de urgență.Intrari de corectie a factorului de putereMinimizează costurile de instalare, permițând utilizarea unor generatoare și cabluri mai mici.Gestionarea inteligentă a bateriilorMaximizează performanța, viața și fiabilitatea bateriei prin încărcarea inteligentă și precisă.Ecran LCD graficDiagrame text și mimice care afișează modurile de funcționare, parametrii sistemului și alarmele.Conectivitate serialOferă gestionarea UPS-ului printr-un port serial.Conectivitate USBOferă gestionarea UPS-ului printr-un port USB (nu este disponibil pe toate modelele).
Caracteristici și beneficii utile pe UPS ușor
maniabilitate
SmartSlotPersonalizați capabilitățile UPS cu cardurile de management.Ecran LCD graficDiagrame text și mimice care afișează modurile de funcționare, parametrii sistemului și alarmele.Rețea gestionabilăOferă gestionarea la distanță a alimentării UPS-ului prin rețea.Indicatoare LEDFurnizați o stare ușor de citit a unității și condițiile de funcționare a utilităților.Conectivitate serialOferă gestionarea UPS-ului printr-un port serial.
Caracteristici
SmartSlotPersonalizați capabilitățile UPS cu cardurile de management.Software de gestiuneVă permite să monitorizați cu ușurință puterea dvs. de utilitate și să vă administrați UPS-ul.Modul ECOMod de operare care intervine componentele electrice neutilizate în condiții bune de putere pentru a obține o eficiență ridicată a funcționării fără a sacrifica protecțiaConversie on-line cu dublă conversieGarantează un nivel ridicat în mod constant al calității energiei. Orice perturbări ale formei de undă de distribuție sunt regenerate prin timpul de transfer zero la curent alternativ la DC apoi la transformare DC la AC. Bateria este utilizată numai ca sursă de rezervă.Intuitivă interfață LCDOferă informații clare și precise în mai multe limbi, cu capacitatea de a configura local UPS-ul cu ajutorul tastelor de navigare ușor de utilizat.Eficiență ridicatăRatele de eficiență ridicate care rămân stabile chiar și la niveluri de putere redusăDomeniu larg de tensiune de intrareProiectat pentru medii electrice dure pentru a economisi viata bateriei.Generator compatibilAsigură o putere curată și neîntreruptă la echipamentele protejate atunci când este utilizată energia generatorului.Intrari de corectie a factorului de putereMinimizează costurile de instalare, permițând utilizarea unor generatoare și cabluri mai mici.
Disponibilitate
Gestionarea inteligentă a bateriilorMaximizează performanța, viața și fiabilitatea bateriei prin încărcarea inteligentă și precisă.
Caracteristici
Agenția de siguranță a aprobatAsigură faptul că produsul a fost testat și aprobat pentru a funcționa în siguranță cu echipamentul conectat la furnizorul de servicii și în mediul specificat.Permite utilizatorului să gestioneze funcțiile UPS, să deconecteze oprirea automată și să monitorizeze apariția rețelelor de alimentare printr-o interfață interactivă care asigură o monitorizare ușoară și intuitivă.Software de gestiuneConexiune USBUtilizați PC-ul pentru a accesa caracteristici suplimentare de protecție și gestionare a alimentării UPS-ului prin intermediul unui port USB.Puterea sinusoidală pură pe baterieSimulează puterea utilităților pentru a oferi cel mai înalt grad de compatibilitate pentru serverele PFC active (corectate cu factor de putere) și electronice sensibile.
serviceability
Autotest automatVerificarea periodică a bateriei asigură detecția timpurie a unei baterii care trebuie înlocuită.Alarme sonoreOferă o notificare privind modificarea puterii utilitare și a condițiilor de alimentare ale UPS-uluiAnunț de baterie deconectatAvertizează când o baterie nu este disponibilă pentru a furniza energie de rezervă.Notificare anticipatăOferă o analiză a erorilor de avertizare timpurie, care asigură înlocuirea proactivă a componentelor.


SRV 10000VA

Sumar
Data Review
Produs Analizat
UPS APC Easy UPS SRV 10000VA
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro 230V
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More