UPS APC Easy UPS SRV 6000VA

UPS APC Easy UPS SRV 6000VA 230V

62
100%
Merita

Nota noastra

Pro 230V
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review UPS APC Easy UPS SRV 6000VA 230V.

Conexiune 10/100 BaseTConectați dispozitivul la o rețea utilizând o conexiune de 10 sau 100 BaseTAnunț de avarie baterieOferă o analiză a erorilor de avertizare timpurie asupra bateriilor care permit o întreținere preventivă în timp utilModul verdeMod de funcționare în așteptare care depășește componentele electrice neutilizate în condiții bune de putere pentru a obține o eficiență foarte mare de funcționare fără a sacrifica orice protecție.Ecran LCD graficDiagrame text și mimice care afișează modurile de funcționare, parametrii sistemului și alarmele.
Caracteristici Smart-UPS on-line și beneficii
Caracteristicile de marketing
Pace de minte care vine cu o compatibilitate completă a echipamentelor și fiabilitatea unui lider Oferă o ieșire sinusoidală pură, care este recomandată de producătorii de servere care utilizează surse de alimentare corectate cu factorul de putere activ (PFC). Agenția de siguranță testată și aprobată înseamnă că puteți implementa Smart-UPS cu încredere că îndeplinește sau depășește cele mai riguroase standarde ale industriei.Economisiți timp cu acces ușor și convenabil la distanță / rețea.Rețea gestionabilă prin serial, USB sau Ethernet. Include software-ul Powerchute® pentru o monitorizare și control convenabil, închidere sigură a sistemului de operare și capabilități inovatoare de gestionare a energiei.Costuri scăzute de operare și întreținere, cu fiabilitate dovedită și gestionare inteligentă a bateriei. Gestionarea inteligentă a bateriilor, pionieră de APC, maximizează performanța bateriei și viața prin încărcare inteligentă, cu precizie, cu compensare la temperatură. Autotestele automate asigură fiabilitatea bateriei și avertizează clienții în prealabil cu privire la înlocuirea bateriei. Modulele de baterie convenabile, ușor de conectat și schimbătoare la cald asigură înlocuirea bateriilor fără a fi alimentate.Evitați problemele costisitoare de energie prin păstrarea echipamentului IT și a datelor protejate și disponibile. Modulul de condiționare a rețelei de protecție la rețea protejează împotriva supratensiunilor dăunătoare și a zgomotelor disruptive. Arhitectura cu dublă conversie asigură o reglare strictă a tensiunii, o reglare a frecvenței și un timp de transfer zero la baterie în timpul evenimentelor de alimentare.
serviceability
Notificare anticipatăOferă o analiză a erorilor de avertizare timpurie, care asigură înlocuirea proactivă a componentelor.Autotest automatVerificarea periodică a bateriei asigură detecția timpurie a unei baterii care trebuie înlocuită.Alarme sonoreOferă o notificare privind modificarea puterii utilitare și a condițiilor de alimentare ale UPS-uluiAnunț de baterie deconectatAvertizează când o baterie nu este disponibilă pentru a furniza energie de rezervă.Bateriile înlocuibile de către utilizatorCrește disponibilitatea, permițând unui utilizator instruit să efectueze actualizări și înlocuiri ale bateriilor reducând timpul mediu de reparare (MTTR)
Protecţie
Stare de epurareProtejează încărcăturile conectate de supratensiuni, vârfuri, fulgere și alte tulburări de putere.Reglarea frecvenței și a tensiuniiOferă o disponibilitate mai mare a aplicațiilor prin corectarea frecvenței și a condițiilor de tensiune scăzute fără utilizarea bateriei.Agenția de siguranță a aprobatAsigură faptul că produsul a fost testat și aprobat pentru a funcționa în siguranță cu echipamentul conectat la furnizorul de servicii și în mediul specificat.Întreruptor de resetareRecuperare ușoară de la suprasarcini; nu este nevoie să înlocuiți o siguranță.Capabil de pornire la receOferă energie temporară a bateriei atunci când alimentarea cu energie electrică este oprită.Generator compatibilAsigură o putere curată și neîntreruptă la echipamentele protejate atunci când este utilizată energia generatorului.Intrari de corectie a factorului de putereMinimizează costurile de instalare, permițând utilizarea unor generatoare și cabluri mai mici.
Disponibilitate
Încărcarea bateriei cu compensare la temperaturăPrelungește durata de viață a bateriei prin reglarea tensiunii de încărcare în funcție de temperatura acumulatorului.Repornirea automată a încărcăturilor după oprirea UPSPornește automat echipamentul conectat la revenirea alimentării cu energie electrică.Bypass automat automatFurnizează energie electrică la sarcinile conectate în cazul unei supraîncărcări sau defecțiuni a UPS-ului.Baterii care pot fi schimbate la caldAsigură o putere curată și neîntreruptă a echipamentelor protejate în timp ce bateriile sunt înlocuiteGestionarea inteligentă a bateriilorMaximizează performanța, viața și fiabilitatea bateriei prin încărcarea inteligentă și precisă.Durată de execuție scalabilăPermite adăugarea rapidă a timpului de execuție suplimentar, după cum este necesar.
maniabilitate
InfraStruXure Manager compatibilPermite gestionarea centralizată prin APC InfraStruXure Manager.Rețea gestionabilăOferă gestionarea la distanță a alimentării UPS-ului prin rețea.Conectivitate serialOferă gestionarea UPS-ului printr-un port serial.LED-uri de stareÎnțelegeți rapid modul de funcționare și starea alimentării cu indicatori vizați.SmartSlotPersonalizați capabilitățile UPS cu cardurile de management.
Adaptabilitate
Rack / turn convertibilProtejează investiția inițială în UPS atunci când migrează din mediul turnului în rack-mount.Plug-and-Play baterii externeAsigură o putere curată și neîntreruptă a încărcăturilor atunci când adaugă un timp suplimentar la UPS.Firmware-ul firmware upgradeabilInstalați versiuni de întreținere de firmware de la distanță folosind FTP.
Distribuirea produselor


SRV 6000VA

Sumar
Data Review
Produs Analizat
UPS APC Easy UPS SRV 6000VA
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro 230V
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More