Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-51-79Y7

Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-51-79Y7 cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ pana la 3.80 GHz, Kaby Lake, 17.3", Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB, Linux, Black

0 216
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Afisaj
Design
Audio
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Gaming
  • Pret

Review Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-51-79Y7

Design

Designul lui Predator 300 este asemănător cu celelalte notebook-uri de jocuri ale lui Acer: negru cu o bandă roșie pe fiecare parte a logo-ului Predator. Capacul este din plastic negru, care are un pic de da atunci cand apasati pe el. Este o rușine, deoarece versiunea de 15 inchi pe care am revizuit-o avea un capac metalic.
Deschiderea capacului dezvăluie afișajul de 17,3-inch, 1080p, încadrat de un cadru gros, atât cu logo-ul Predator în locul obișnuit de pe partea inferioară, cât și cu logo-ul propriu al lui Acer din partea stângă sus. La fel ca și în celelalte notebook-uri de jocuri, Acer are nevoie să scape de acest al doilea logo și să lase logo-ul Predator să stea singur. Nu vedeți niciodată un logo Asus pe un computer ROG sau pe un logo Dell pe o mașină Alienware.

Tastatura de tip insulă are iluminare din spate roșie și chei roșii WASD, iar puntea, spre deosebire de capac, este realizată din metal negru stabil.

Desplay

Afișajul de 17,3-inci și 1080p de pe Predator 300 este frumos și luminos, cu culori solide. Când m-am uitat la trailer pentru Jocul lui Molly, tabelele verzi de poker erau atât de vii încât am simțit că eram într-un cazinou Vegas. Iar detaliile erau atît de ascuțite încât puteam să scot la iveală orice rochie pe rochia lui Jessica Chastain. Când am jucat Mass Effect: Andromeda, puteam să văd dușmanii mei străini chiar și într-o cavernă întunecată în fundul lor, iar cerul albastru pe planete străine erau strălucitoare și clare.

Tastaura si touchpad-ul

Tastatura Predator are o deplasare adâncă de 1,6 milimetri, dar nu se simte la fel de bine cum îmi place. Este nevoie de 70 de grame de acționare pentru a apăsa, ceea ce a dus la o apăsare de taste confortabilă care nu a apărut destul de repede, ceea ce ar putea fi o problemă pentru jocuri. La testul de tastare 10fastfingers.com, am ajuns la 107 de cuvinte pe minut, media mea obișnuită, dar cu o rată de eroare de 4% (de două ori ceea ce am greșit de obicei). Alte laptopuri din această gamă de prețuri, precum Strix, au tastaturi cu iluminare din spate RGB, deci este dezamăgitor să vedem că Acer se stabilește exclusiv pentru roșu. Cheile WASD sunt evidențiate în roșu, ceea ce este o atingere plăcută, dar posibilitatea de a alege orice culoare vreau cu lumina de fundal ar fi chiar mai plăcută. Deși apreciez că Acer a blocat un număr numeric aici, tastele săgeți și cheia de la dreapta sunt prea apropiate și este ușor să lovești unul greșit.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH317-51-79Y7
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Afisaj
Design
Audio
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Gaming
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More