Adaptor USB Wi-Fi Philips PTA128/00

Adaptor USB Wi-Fi dongle Philips PTA128/00

0 343
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Securitate WPS, WPA2
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Conectivitate
  • Pret

Review Adaptor USB Wi-Fi dongle Philips PTA128/00.

Conectare rapidă cu adaptor wireless 802.11N. Sistem de conectare rapidă cu adaptor wireless Philips PTA128/00 802.11n Până la 5 ori mai rapid decât Wi-Fi 802.11g convențional. Bazat pe specificațiile Wi-Fi 802.11n.

O conexiune fără fir sigură, cu criptare WPA2 criptare WPA2 pentru confidențialitate și o conexiune sigură

Plug and Play pentru instalarea wireless cu conexiune WPS. WPS Wi-Fi pentru instalarea plug and play pe televizor

Conexiune fără fir cu rază mare de acțiune, cu 2 antene integrate. Expertați o selecție bogată de servicii online prin adaptorul Philips PTA128/00 pentru Smart TV. Introduceți pur și simplu adaptorul în conectorul USB din partea laterală a televizorului și conectați televizorul direct la rețeaua de domiciliu. Bucurați-vă de o acoperire wireless mai largă la domiciliu cu 2 antene integrate.

Bucurați-vă de fotografii, muzică și filme de pe TV. Partajați fotografiile, muzica și filmele de pe telefonul inteligent, tableta sau computerul dvs. și bucurați-vă de ele pe ecranul mare.

Controlați televizorul fără fir cu dispozitivul sau tastatura inteligentă. Controlați televizorul în cel mai simplu și mai convenabil mod. Conectați doar o tastatură fără fir sau utilizați telefonul sau tableta inteligentă pentru a vă controla wireless televizorul dvs. inteligent.

CARACTERISTICI GENERALE Philips PTA128/00

Altele SimplyShare
Standard wireless: 802.11N
Securitate: WPS, WPA2

Am cumpărat acest lucru sigur dacă ar funcționa la televizor, grație descrierii sale extrem de scurte aici și (trebuie spus …) îPentru înregistrare pot confirma pentru dvs. că acest lucru va funcționa cu oricare dintre seriile recente de televiziune PFL Phillips, cum ar fi PFL6007t. Ceea ce înseamnă că, din fericire, nu este nevoie să cumpărați mult mai scump “adaptor USB Wi-Fi Philips PTA01 / 00”, care costa aproape de două ori costul acestui lucru și nu oferă nici un avantaj discret asupra acestuia.

Nici o instrucțiune. Funcționează pe Philips Smart TV, dar nu pe alte televizoare inteligente.

 


PTA128/00

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Adaptor USB Wi-Fi dongle Philips PTA128/00
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Securitate WPS, WPA2
Contra: nu am nimic de reprosat

  • Conectivitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More