Aragaz Hansa FCMW530009

Aragaz Hansa FCMW530009, Gaz, 4 Arzatoare, Cuptor electric, clasa A, Alb
98%
Merita

Nota noastra

Pro Cuptor electric
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Usor de curatat
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

Review Aragaz Hansa FCMW530009, Gaz, 4 Arzătoare, Cuptor electric, clasa A, Alb.

Facturile mai mici şi economiile de energie sunt acum posibile în locuinţa dumneavoastră graţie celor mai înalte clase de eficienţă energetică pentru aragazurile şi cuptoarele noastre.

Aragaz Hansa FCMW530009 NUMĂR DE MODURI DE PREPARARE: 3

Cea mai convenţională soluţie: cele trei opţiuni principale sunt incluse. Puteţi coace utilizând încălzirea în partea superioară sau pe cea din partea inferioară, sau pe amândouă.

CAPAC EMAILAT

Capacul emailat este foarte durabil. Acesta oferă siguranţă şi confort.

Aragaz Hansa FCMW530009 REŢETE PE UŞĂ

Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

Aragaz Hansa FCMW530009 RAFT PENTRU DESHIDRATARE

Raftul pentru deshidratare prezintă o serie de elemente de siguranţă care îi sporesc stabilitatea. Acum raftul poate fi culisat liber în afară fără a exista riscul de accidentare.

SUPAPĂ DE SIGURANŢĂ LA STINGEREA FLĂCĂRII

Plita întrerupe imediat alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge accidental. Aceasta înseamnă că gătitul se desfăşoară întotdeauna în siguranţă.

AUTOAPRINDERE INTEGRATĂ ÎN BUTON

Aragazurile independente sunt dotate cu un sistem electric de aprindere cu gaz. Atunci când apăsaţi şi rotiţi butonul, arzătorul ales se aprinde automat.

TAVĂ PENTRU COPT PROCOOK

Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.

STEAM CLEANING

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

ILUMINARE STANDARD

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

TERMOSTAT

Acesta permite setarea cu precizie a temperaturii de coacere pe parcursul întregii durate de preparare.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Aragaz Hansa FCMW530009
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro Cuptor electric
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Usor de curatat
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret
hansa
Comentarii (0)
Adauga Comentarii