Assassins Creed Brotherhood

Assassins Creed Brotherhood CD-KEY Original
100%
Merita

Nota noastra

Pro Grafica excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Grafica
  • Pret

Review Assassins Creed Brotherhood CD-KEY Original.

Assassin’s Creed Brotherhood este cu siguranță unul dintre jocurile mele preferate din ultimele 12 luni. A fost o masă de jocuri de masă care a făcut mai mulți pași spre îndeplinirea promisiunii originale, cu noi mecanisme, cu mai multă varietate în joc și un nou cadru atrăgător: renașterea Italiei. A fost un mare salt, cu alte cuvinte: o continuare demnă în toate privințele.

Frăția, pe de altă parte, va avea un timp ușor mai dificil de a-și demonstra valoarea. Mai degrabă decât trecerea la o nouă perioadă de timp, ea continuă direct de la evenimentele lui Assassin’s Creed II, numai cu acțiunea care se schimbă aproape în întregime în Roma. Ca și titlurile anterioare, există și o componentă modernă. Jocul este din nou încadrat de lupta în desfășurare dintre templieri și asasini, iar jucătorii își asumă rolul lui Desmond, care trăiește în prezent și este capabil să experimenteze amintirile strămoșului său Ezio folosind un dispozitiv numit animus. Jocul taie între cele două perioade, dar cea mai mare parte a gameplay-ului are loc în Renașterea Romei.

Ubisoft Montreal a subliniat faptul că Frăția are o serie de inovații și evoluții menite să mențină experiența proaspătă și cu siguranță vă putem spune că aici este mult mai mult conținut decât în ​​Assassin’s Creed II, dar va fi suficient pentru a ajuta într-adevăr acest titlu să distingă ea însăși de la excursia stelară de anul trecut? Să aflăm.

După ce sa confruntat cu Rodrigo Borgia și a avut mintea lui suflată sub Vatican la sfârșitul lui Assassin’s Creed Brotherhood (și nu, nu eufemism), povestea se pregătește cu Ezio gata pentru un R & R bine câștigat. Nu trebuie să fie. Cesare Borgia – fiul lui Rodrigo Borgia – este bătut și atacă un atac complet asupra asasinilor. Vila din Monteriggioni este distrusă, iar Ezio pierde totul. Da, după 20 de ore lucrătoare spre armura și armamentul rău, se pierde într-o clipă și jucătorii trebuie să înceapă din nou. Aceasta este natura nestatornică a jocurilor video.

În orice caz, Ezio călătorește la Roma hotărâtă să se răzbune împotriva lui Cesare. Orașul este împărțit în 12 districte, fiecare fiind supravegheat de un turn Borgia, reprezentând controlul Borgiei asupra zonei. Atâta timp cât turnul stă în picioare, soldații se află în forță, magazinele rămân închise, iar oamenii oprimați. Asasinați căpitanul turnului și ardeți-l la pământ, însă zona se va deschide pentru afaceri. Ezio este apoi capabil să renoveze fierari, bănci, grajduri și multe altele, și toate acestea se adaugă la veniturile sale, în același fel în care renovarea lui Monteriggioni a avut loc în ultimul joc. Cu cât mai multe magazine sunt deschise, cu atât mai multe articole vor fi disponibile și vor beneficia de avantajele oferite de Ezio. De exemplu, cu cât mai mulți croitori aveți, cu atât mai multe pungi pentru purtarea cuțitelor și a altor obiecte vor fi disponibile, în timp ce mai multe bănci sunt deschise mai mulți bani pe care Ezio le pot stoca înainte ca contul să fie plin. Fiecare turn învins, de asemenea, deschide un slot de asasin pentru ucenici, dar mai mult despre asta mai târziu.

Roma este impresionant variată, de la străzile orașului pline de viață până la cetăți, ruine străvechi și repere precum Colosseumul.
Este important să rețineți că, în timp ce turnurile Borgia sunt un element-cheie al structurii jocului, nu sunt de fapt centrale pentru a lua Cesare. Puteți să terminați frăția fără să distrugeți toate turnurile. În schimb, ei au de câștigat venituri, deblocând articole, câștigând asasini ucenici și reducând prezența gardienilor din Borgia peste tot în oraș. Distrugând un turn, jucătorii pot face misiuni în această regiune mai ușor pentru ei înșiși, asigurându-se că vor fi mai puțini paznici în jur. Cum să ajungi la fiecare căpitan? Ei bine, asta depinde de tine. Fiecare turn este înconjurat de un complex în care gardienii sunt în alertă ridicată, așa că este de datoria jucătorilor să facă cea mai bună cale spre Căpitan. Componentele mai ușoare permit jucătorilor capabili să execute clinic căpitanul cu puțin până la nici un pericol,

După cum s-ar aștepta fanii jocurilor din lumea deschisă, o mare parte din timpul jucătorului va fi ocupat de misiuni și activități care nu avansează neapărat complotul. Este ușor să te retragi de ore în timp ce găsești cutii de comori, să iei contracte de asasinat, să faci misiuni pentru diferite bresle sau să încerci să îți ridici relația cu ei, explorând lumea sau urcând repere precum Colosseumul. Suprafețele subterane se întorc și sub masca misiunilor Fiii Romulus. Acestea fac pentru o schimbare plăcută a ritmului, deoarece accentul se pune foarte mult pe puzzle-uri de mișcare asupra luptei.

Leonardo da Vinci se întoarce și ca aliat, iar din nou oferă arme pentru Ezio. Se pare că a fost, de asemenea, presat în crearea mașinilor de război pentru Cesare, așa că Ezio trebuie să distrugă planurile și prototipurile. Aceștia vă văd că folosiți un pistol de lanț montat pe un cal și un cărucior, pilotând o barcă cu un tun naval, alunecând pe parapanta lui Leo – modificată pentru a trage cu bombe și echiparea unui rezervor din epoca renascentistă. Nu sunt de fapt incitante, dar cel puțin injectează o mică varietate în modul de joc.

Și sincer? Este ceva ce are nevoie Frăția. Modul de joc oferit aici este solid, dar, în general, majoritatea misiunilor sunt destul de asemănătoare naturii cu cele pe care le-am experimentat deja în profunzime în Assassin’s Creed II. Se simte într-adevăr ca trecând pe același teren vechi, fără mari îmbunătățiri. Misiunile în care Ezio trebuie să-și atingă ținta sunt încă frustrant, de exemplu, datorită micului loc dulce la care jucătorul trebuie să stea departe pentru a urmări – dar nu și pentru a-și urmări – ținta.

Știi că Ezio înseamnă afaceri – acum are o ciocolată.
Există trei schimbări majore care încearcă să schimbe lucrurile: breslele asasinilor, trupele de luptă și abilitatea de a-ți călări oriunde. Recrutarea asasinilor care pot fi chemați prin apăsarea unui buton este, evident, cea mare și funcționează foarte mult ca și publicitatea. Cu fiecare turn din Borgia au fost distruse un nou slot, care permite lui Ezio să salveze și să recruteze un cetățean obișnuit al Romei. Apelarea la un asasin este la fel de simplă ca și ținta unui inamic și lovirea declanșatorului L1 / stânga pe PS3 / 360 respectiv. În funcție de locația și nivelul asasinului tău, el sau ea ar putea alerga sau merge până la țintă, sau poate cădea de sus. Este minunat să te uiți și, după ce ai șase asasini, ai trei grupuri care pot fi chemați, cu câte un minut de răcire pentru fiecare.

Asasinii câștigă experiență prin lupte, dar pot fi, de asemenea, trimiși să încheie contracte în jurul Europei. Cu cât este mai mare dificultatea unei misiuni, cu atât este mai mare recompensa pentru XP și bani, iar jucătorii pregătiți să joace pot să-și ridice rapid asasinii, atribuindu-i contracte dificile cu șanse mai mici de succes. Aceste misiuni durează numai cinci până la zece minute și interfața este ușor de folosit. Cu fiecare nivel câștigat, puteți amplifica armura sau armamentul și, pe măsură ce asasinii vor urca prin rânduri, vor debloca și opțiuni mai avansate, cum ar fi abilitatea de a folosi bombe de fum. Ca o notă laterală, recruții dvs. de asasin pot muri, dar probabil veți pierde doar un cuplu în întregul joc.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Assassins Creed Brotherhood
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Grafica excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Grafica
  • Pret
Assasin Creed
Comentarii (0)
Adauga Comentarii