Blender Philips Daily Collection HR2052/00

Blender Philips Daily Collection HR2052/00, 350 W, 1.25 l, 1 viteza, Pulse, Alb
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Dimensiunile reduse
Utilitatea mixta
Motor puternic de 350W
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Putere
  • Eficienta
  • Usurinta de utilizare
  • Pret

Review Blender Philips Daily Collection HR2052/00

Philips Daily Collection HR2052/00 te ajuta sa creezi smoothiuri, sosuri fine și condimente bine măcinate cu acest mixer fiabil și de durată. Cu lama din oțel inoxidabil de 4 stele, mixerul de colectare de zi cu zi face munca ușoară de a face bucătăria perfectă sau sos pentru tine și familia ta. Motorul blenderului Philips este, de asemenea, conceput pentru a proteja împotriva supra-încălzirii în timpul utilizării și are, de asemenea, o garanție de doi ani.

Acesta este un blender frumos, compact, care se potrivește perfect pe contorul de bucătărie fără a ocupa mult loc. Il puteți folosi pentru a amesteca lichidele (cum ar fi produsele lactate, sosurile, sucurile de fructe, supele, shake-urile), ingredientele moi (cum ar fi aluatul de clătite sau maioneză), ingredientele preparate din piure (de exemplu, alimentele pentru copii) Are un aspect inteligent, modern și arată funcțional și elegant.

Cana este de 1.25 l, dar are un motor puternic (250 W) și are protecție împotriva supraîncălzirii și, de asemenea, oprește automat funcționarea dacă este supraîncărcată. Este simplu de asamblat și curățat și piesele sunt în condiții de siguranță în mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară. Setările sunt, de asemenea, foarte ușoare – există un buton pornit / oprit și o setare a impulsurilor. Foarte ușor de utilizat și, deși cana nu este foarte mare, este bine pentru a face porțiuni mai mici și este un blender bun de bază, de zi cu zi.
simplitatea designului a fost un plus real, deoarece orice confuzie a fost evitată de ajutorul unui buton de comandă pentru a face lucrurile să se întâmple. Butonul de comandă în cauză are o poziție în care acesta rămâne aprins și unitatea se amestecă și o altă poziție în care operatorul deține pur și simplu butonul în jos și, atunci când este eliberat, se oprește. Această poziție acționează ca o setare puternică cu blitz rapid, în timp ce rămășițele pe poziție se amestecă ușor în mod rezonabil.
O caracteristică care este pur și simplu inspirată este adăugarea cupelor de aspirație pe două picioare ale unității, care ține lucrurile încă pe suprafața de lucru în timp ce amestecați. Această idee simplă face o diferență masivă și este așa cum am indicat anterior un ajutor strălucit atunci când folosesc mixerul, eliberându-mi mâinile pentru a pune obiecte în blender, mai degrabă decât să țineți unitatea cu o mână în timp ce țineți capacul – doar pentru a fi sigur – cu celălalt.
În concluzie, HR2052/00 e un mixer foarte practic și economic pentru orice bucatar amator.

Sumar
Reviewer
miky
Data Review
Produs Analizat
Blender Philips Daily Collection HR2052/00
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Dimensiunile reduse
Utilitatea mixta
Motor puternic de 350W
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Putere
  • Eficienta
  • Usurinta de utilizare
  • Pret
blenderphilips
Comentarii (0)
Adauga Comentarii