Card de memorie Adata microSDHC AUSDH32GUICL10-R, 32GB, Clasa 10

93%
Merita
  • Viteza
  • Capacitate
  • Pret

Review card de memorie Adata microSDHC AUSDH32GUICL10-R, 32GB, Clasa 10

Cartela de memorie microSDHC / SDXC premier ADATA AUSDH32GUICL10-R este partenerul perfect pentru smartphone-urile, tabletele, aparatele foto, etc. Acesta implementează ultima specificație SDA 3.0 UHS-I (Ultra High Speed 1, în conformitate cu viteza SD 2.0 Class 10) – viteze rapide de citire / scriere. Odată instalat în dispozitivul dvs., vă puteți bucura de o fotografie continuă rapidă și lină și de o înregistrare video de înaltă calitate și puteți transfera rapid fotografiile / videoclipurile pe PC. Protecția sa de cinci ori (rezistentă la apă / temperatură / / magnet / șoc / x-raze) vă asigură că datele dvs. rămân în siguranță în timpul mișcărilor minore ale vieții. În plus, cardul de memorie poate fi utilizat și împreună cu adaptorul SD inclus pentru a se potrivi unei varietăți de dispozitive.

O gamă largă de capacități

Disponibil în capacități de 8 GB, 1 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, cardul de memorie ADATA AUSDH32GUICL10-R microSDHC / SDXC vă permite să găsiți cu ușurință cardul potrivit pentru nevoile dvs.

Viteza crescuta, fara cresterea costurilor

Bucurați-vă de performanța secvențială de citire / scriere de până la 50Mbps / 10Mbps și viteză aleatorie de citire / scriere până la 1400/100 IOPS!

Excelentă durabilitate

Cardul de memorie microSDHC / SDXC de la ADATA AUSDH32GUICL10-R utilizează Corecția codului de eroare (ECC) și este extrem de rezistent la temperaturi scăzute, rezistent la căldură și impenetrabil la raze X, făcându-l una dintre cele mai robuste carduri de memorie din lume.

Cu utilizarea mai frecventă a telefoanelor inteligente și a tabletelor pentru înregistrarea și redarea multimedia, există cerințe crescânde privind viteza de citire și scriere a cardurilor de memorie dedicate. Această cartelă de memorie din seria Premier implementează ultima specificație SDA 3.0 UHS-I (Ultra High Speed 1, în conformitate cu viteza SD 2.0 Class 10) și vine cu un preț entry-level pentru consumatorii care doresc un card dedicat pentru smartphone-ul sau tableta lor PC-ul.

Sumar
Reviewer
Alin
Data Review
Produs Analizat
Card de memorie Adata microSDHC AUSDH32GUICL10-R, 32GB, Clasa 10
Scorul Acordat
5
93%
Merita
  • Viteza
  • Capacitate
  • Pret
Comentarii (0)
Adauga Comentarii