Casti bluetooth in-ear M5 Kruger&Matz

Casti bluetooth in-ear M5 Kruger&Matz
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate audio excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Pret

Review Casti bluetooth in-ear M5 Kruger&Matz.

Ambalaj și accesorii

Kruger&Matz In-Ear KMP70BT vin împachetate într-o cutie dreptunghiulara confecționată din carton. Pe toate laturile cutiei sunt prezentate specificațiile și modelul produsului.
In interior, dupa eliminarea suportului ce mentine castile intr-o pozitie prezentabila, pot fi zarite mai jos cele doua perechi de dopuri negre de doua dimensiuni interschimbabile cat si cablul microUSB de incarcare si manualul de utilizare.
Specificatii

Casti
Tehnologie – Fara fir
Sunet – Stereo
Earbuds – Da
Tip – Interne
Microfon – Da
Frecvente joase – 20 Hz
Frecvente inalte – 20.000 Hz
Culoare – Negru-Rosu
Butoane control – Da
Altele
Durata de operare in modul stand by pana la 180 ore
Durata de convorbire de pana la 5 ore
Distanta de conectare: pana la 10 m
Multi pairing – maxim 2 aparate simultan
Microfon
Altele – Magnet neodim
Conectivitate
Conectare Bluetooth – Da
Altele – Profile bluetooth: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Inspectia vizuala

Castile sunt confectionate dintr-un silicon de foarte buna calitate si foarte placut la atingere. Lungimea firului din casca in casca este de 80cm. Pe fir se gaseste acumulatorul si cele trei butoane de selectie muzica si de play/pause sau on/off casti daca este tinut apasat mai mult de 3 secunde.
Experienta in utilizare

Conceput pentru persoanele care au o viata activa si nu si-o pot imagina fara sport si fara a asculta muzica preferata in fundal, castile Kruger&Matz In-Ear KMP70BT rezolva problema cablului nedorit si derajant, sporind astfel confortul in timp a oricarei activitati sportive.
Castile sunt rezistente la socuri usoare, praf si stropire si sunt ideale pentru toate conditiile meteorologice. Castile nu numai ca ofera o excelenta calitate a sunetului muzicii (chiar si la volum maxim ofera claritate si bass – test facut cu iPhone 7 si Huawei P9), dar datorita microfonului incorporat va permite, de asemenea, sa purtati orice conversatie sau sa accesati functii precum Siri sau OK Google.
Distanta de conectare la care se poate asculta muzica fara intreruperi este de aproximativ 5 metri, aceasta reducandu-se daca exista obstacole cum ar fi usi sau pereti.
Bateria tine in jur de 4 ore si 47 de minute cu avertizare in casca atunci cand aceasta este prea descarcata. De la aceasta avertizare pana la inchiderea castilor mai raman exact 20 de minunte de ascultat muzica.

Castile se incarca de la 0 la 100% in aproximativ 50 de minute de la orice port USB.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Casti bluetooth in-ear M5 Kruger&Matz
Scorul Acordat
5
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate audio excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Pret
in-ear
Comentarii (0)
Adauga Comentarii