Consola Nintendo New 3Ds Xl White

93%
Merita

Nota noastra

Pro:O noua experienta vizuala datorita sistemului Face-tracking 3D

  • Aspect
  • Rezistenta la impacturi
  • Usor de utilizat
  • Pret recomandat:1.069 Lei

Review consola Nintendo New 3Ds Xl White

     Opțiuni de control extinse

Butoanele ZL și ZR au fost adăugate lângă butoanele L și R și un nou stick C poate fi găsit lângă butoanele A, B, X și Y, extinderea opțiunilor de control. Cu aceste adăugiri, navigarea pe internet pe handheld este mai ușoară ca niciodată, iar funcționalitatea care vă este adusă de atașamentul separat Circle Pad Pro este integrată în consola.

 

 

 

Caracteristici îmbunătățite și putere de procesare

Îmbunătățirea performanței CPU permite încărcarea mai rapidă a aplicațiilor precum Miiverse și viteze mai mari pentru descărcarea software-ului.  Funcționalitatea actualizată a camerei vă permite să realizați fotografii mai bune în condiții de iluminare scăzută, iar cu noul Nintendo 3DS puteți transfera date direct către și de pe PC prin LAN wireless, de asemenea! Vă puteți bucura de videoclipuri online  folosind browserul Internet instalat pe consola, plus reglarea automată a luminozității optimizează ecranul pentru a oferi cea mai bună vizualizare pentru împrejurimile actuale.

 

 

 

Joc mai confortabil cu funcția 3D supertabilă

Această funcție permite sistemului noul Nintendo 3DS XL să vă recunoască fața folosind camera interioară, ajustând automat unghiul – chiar dacă vă mutați mult în timpul jocului – pentru a oferi cea mai bună experiență 3D posibilă.

 

 

 

 

Puteți juca toate jocurile Nintendo 3DS actuale pe noul Nintendo 3DS și aproape toate jocurile Nintendo DS și Nintendo DSi pot fi redate pe un nou sistem Nintendo 3DS în 2D.

 

 

 

Funcția NFC pentru software compatibil cu amiibo

Noul Nintendo 3DS are o zonă de pe ecranul de jos cu funcții de citire și scriere NFC încorporate, astfel încât să vă puteți bucura de joc cu amiibo în software compatibil. Detalii despre software-ul compatibil planificat pentru Nintendo 3DS vor fi anunțate în viitor.

 

 

Noul sistem Nintendo 3DS XL din Pearl White, care vine cu un nou stylus Nintendo 3DS beneficiaza de:
-Card de memorie microSDHC de 4 GB
-Set de carduri AR
-Ghid de inițiere rapidă
-Manual de operații

Sumar
Reviewer
mihai
Data Review
Produs Analizat
Consola Nintendo New 3Ds Xl White
Scorul Acordat
5
93%
Merita

Nota noastra

Pro:O noua experienta vizuala datorita sistemului Face-tracking 3D

  • Aspect
  • Rezistenta la impacturi
  • Usor de utilizat
  • Pret recomandat:1.069 Lei
3dsnintendo
Comentarii (0)
Adauga Comentarii