Disney Infinity Gold Collection

Disney Infinity Gold Collection CD-KEY Original
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video buna
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review Disney Infinity Gold Collection CD-KEY Original

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Disney a lansat surpriza Disney Infinity Gold Collection , un pachet din toate cele trei jocuri Disney Infinity . Bundle este făcut pentru a include toate personajele și “playets”, care sunt, în principiu, versiunile jocurilor de campanie, care au fost lansate de când au ieșit. Acest lucru este deosebit de interesant, deoarece acest lucru ar marca prima dată când Disney Infinity original a făcut drumul spre Steam.

În timp ce are o tona de personaje și playets (un număr rapid de cuvinte îl pune la puțin peste 100 de caractere și 15 playets), aceasta înseamnă că lipsește una dintre cele mai mari remize ale jocului. Versiunea Steam a Disney Infinity a avut serverele închise în septembrie (versiunile de consolă au încă până în martie 2017) și, ca atare, instrumentele de creare și partajare a nivelurilor nu mai sunt disponibile. Există, de asemenea, câteva caractere raportate care lipsesc, cu un poster pe Reddit, care a observat că personajele Zootopia lipsesc de la Disney Infinity 3.0 . Dacă aceasta este o problemă sau intenționată este încă de văzut.

În timp ce s-ar putea să nu reușești să faci chestii de creare a nivelului și există niște personaje care lipsesc, dacă ai fi vrut vreodată o șansă să experimentezi numeroasele campanii single player ale Disney Infinity, atunci acesta este de departe cel mai ieftin mod de a face acest lucru.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Disney Infinity Gold Collection
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video buna
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret
Disney
Comentarii (0)
Adauga Comentarii