The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition) CD-KEY Original
100%
Merita

Nota noastra

Pro Rulare excelenta
Contra Nu am nmic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret

Review The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition) CD-KEY Original.

Ca orice mare RPG, al cincilea joc Elder Scrolls este o mare întreprindere. Este imens în scară, epică în lărgimea și domeniul ei de acțiune și va ocupa atât de multe cantități din timpul dvs., încât vă puteți pierde somnul, evitați munca și testați răbdarea familiei și prietenilor în timp ce o jucați. Mai mult decât atât, este un joc destinat să arunce o umbră peste restul genului pentru mai mulți ani, așa cum a făcut-o înainte The Evil Scrolls IV: Oblivion. În ciuda competiției de la Fallout 3, Mass Effect 2 și The Witcher 2, Oblivion a rămas RPG-ul definitoriu al acestei generații hardware. Skyrim se imbunătățește confortabil.

Motivul este simplu: Skyrim nu are cea mai bună narațiune a vreunui RPG, cea mai bună luptă, cel mai bun sistem magic sau chiar cea mai bună grafică, dar are una dintre cele mai mari, bogate și mai pline de lumi văzut. Din punct de vedere tehnic, imaginile nu sunt la fel de detaliate sau frumos aprinse ca cele ale Gears of War 3 sau Uncharted 3, iar în timp ce modelele de caractere și animația faciale sunt mult îmbunătățite pe cele ale Oblivion sau Fallout 3, acestea încă nu se potrivesc lucru care se face în seria Mass Effect. Heck, The Witcher 2 are mai multe păduri fotorealiste și apă strălucitoare.

Totuși, există ceva despre pământurile nordice ale lui Skyrim, care vă scot în cale și nu vor renunța. Vizitele alpine – toți munții accidentați, pădurile înalte și cascadele care strălucesc – sunt magnifice. Gândul care a intrat în direcția artei face ca fiecare sat izolat, ruinarea ruinării și mormântul subteran să se simtă distinctiv, totuși o parte a unui întreg coeziv, cu o istorie, un stil și o cultură care informează fiecare motiv de sculptură și fiecare falsă. Este, de asemenea, unul dintre acele jocuri rare în care imaginile, sunetul și muzica se îmbină perfect într-o experiență care vă are în palme. Nu din moment ce scorul lui Howard Shore pentru Domnul Inelelor a fanteziei a sunat bine.

Skyrim este, de asemenea, o lume care încurajează explorarea. Jocul are un complot central – și este unul bun – dar Skyrim este un joc în care questurile adverse nu se simt niciodată ca niște quest-uri, doar o altă fațetă a misiunii tale de a fi cel mai bun erou (sau anti-erou). Nu puteți să vă întoarceți un colț al unei căi de munte fără a observa o ruină care necesită investigații sau o tabără de bandiți care ar putea fi curățată și fiecare așezare are cel puțin un subplot decent, fie că este vorba despre un ucigaș în serie sau un misterios foc care ar putea fi doar legate de ceva mai întunecat.

Și este o lume asupra căreia sunteți liber să vă ștergeți propria identitate. Pe ce parte veți avea parte de lupte politice și de conflicte rasiale? Vrei să fii un războinic gruff care să-i lase să-i spună un topor de război strălucitor sau un charmer cu argint cu o pungă de iluzii și trucuri? Vrei să te alături Companionilor sau să te alături cu Guildul Hoților? Depinde de tine, și chiar nu trebuie să te gândești imediat. Una dintre frumusețile lui Skyrim este că personajul tău poate apărea și evolua în timp.

Skyrim continuă munca lui Oblivion de a simplifica RPG-ul. Pe formatele consolă, combaterea efectivă coboară la cele două butoane de declanșare, fiecare controlând o mână și orice vrajă, scuturi sau arme care îți place să declanșeze (deși arcurile cu două mâini, din motive evidente, vor ocupa ambele ). Puteți bloca loviturile primite și puteți încărca vrăji sau atacuri ținând declanșatorul înaintea eliberării. Și combinând atacurile cu mișcările, puteți elibera mișcări diferite și mai devastatoare. Este ușor să ridici și nu la fel de greu în timp sau strategie ca lupta în Dark Souls, dar vă oferă o gamă decentă de opțiuni – și există o anumită abilitate implicată.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
The Elder Scrolls V: Skyrim
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Rulare excelenta
Contra Nu am nmic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Pret
The elder
Comentarii (0)
Adauga Comentarii