HDD intern WD, 3.5″

HDD intern WD, 3.5", 4TB, SATA3, 7200rpm, 256MB, Black
97%
Merita

Nota noastra

Pro: 4Tb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review HDD intern WD, 3.5″, 4TB, SATA3, 7200rpm, 256MB, Black.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Însuflețește performanta și capacitatea sistemului.

Pentru creatori, jucatori si cei care cer ce este mai bun, WD Black ofera PC-ului un loc de joaca sporit.
Cele mai recente hard disk-uri WD Black pentru desktop ofera caracteristici imbunatatite care conduc la maximizarea performantelor , oferindu-ti timp indelungat pentru a face ceea ce-ti place si un timp de asteptare scazut.

Mai istet decat o unitate obisnuita.

PC-urile performante si statiitle de lucru, avand componente high-end, adesea emit vibratii si sunete care pot reduce precizia si performantele hard disk-ului; Chiar si cele mai bune carcase existente pe piata nu pot compensa mereu aceasta problema.
Noua generatie de hard disk-uri WD Black dispune de tehnologia Vibration Control Technology (VCT) , permitand disk-urilor din interiorul unitatii sa se adapteze la orice tip de problema legata de montare sau conditii de vibrare care sunt prezente intr-o carcasa, rezultand astfel in cresterea acuratetii datelor , performantei si fiabilitatii in timp.

Pentru cei pasionati.

In plus, pe langa tehnologia Vibration Control Technology (VCT) ,hard disk-urile WD Black sunt echipate cu tehnologia StableTrac care asigura arborele motorului din interiorul unitatii , la ambele capete, pentru a ajuta la reducerea vibratiilor aditionale induse de sistem.

StableTrac stabilizeaza cu incredere discurile interioare, contribuind la o urmarire mai precisa a sectoarelor in timpul functionarii si oferind o performanta sporita.
Capacitate (GB)
1000
Buffer (MB):
64
Viteza de rotatie (rpm):
7200
Interfata:
SATA3
Compatibilitate:
Windows / Mac
Dimensiuni (W x D x H mm):
101.6 x 147 x 26.1 mm
Factor de forma:
3.5
Greutate (g):
450g
Sectoare garantate:
1,953,525,169
Viteza de transfer:
150 Mb/s (Max)


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
HDD intern WD, 3.5"
Scorul Acordat
5
97%
Merita

Nota noastra

Pro: 4Tb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
wd
Comentarii (0)
Adauga Comentarii