HDD WD Purple 1TB, 5400rpm

HDD WD Purple 1TB, 5400rpm, 64MB cache, SATA III
98%
Minunat

Nota Noastră

Este un produs pe care il recomand. Produsele WD - ireprosabile ca de obicei.

  • Marime
  • Zgomot
  • Viteza
  • Pret

Astăzi vom verifica un hard disk Western Digital WD Purple 1TB, 5400rpm, 64MB cache, SATA III dedicat instalatiilor de supraveghere.

Supravegherea video este în voga de ani de zile. Camerele de benzinărie cu rezoluție dau drumul camerelor IP de înaltă definiție cu capacitate de 1080p, iar stocarea evoluează pentru a răspunde nevoilor acestor soluții tot mai extinse. Astăzi ne uităm la unul dintre cele mai bune.

Când vă uitați la piața de supraveghere video, veți găsi o gamă largă de produse și soluții. La nivel înalt, există companii care deservesc aplicații de afaceri mari care pot include zeci sau chiar sute de camere. Bineînțeles, au nevoie de hard drive-uri WD Purple. La celălalt capăt al spectrului de frecvențe sunt kituri de supraveghere home-to-home pe care le puteți cumpăra online pentru câteva sute de lei. Ceea ce ambele sisteme partajează în comun este nevoia de stocare fiabilă WD Purple.

Supravegherea, ca și multe alte aplicații de stocare, se referă la scară și utilizare. Ceea ce vreau să spun este că majoritatea sistemelor de securitate de la domiciliu urmează un model de scriere continuă / citit rar. Un flux comprimat de 1080p are o viteză ridicată a datelor (<2 MB / s) comparativ cu performanța unui hard disk tipic (50-150 MB / s). Chiar și atunci când creșteți numărul de camere, aveți încă suficient spațiu pentru înregistrarea datelor. În sistemele orientate spre întreprindere, cerința este de a înregistra simultan și de a reda. Și când vă gândiți la modul în care funcționează o unitate mecanică, rotativă, efectuarea ambelor sarcini în același timp poate fi incredibil de dificilă, în funcție de locația fizică a datelor de pe disc. Aceste provocări sunt motivul pentru care vedem că producătorii de hard disk major introduc produse care vizează în mod specific piața de supraveghere.

Deci, ce poate face un furnizor de discuri pentru a raționaliza tipurile de transferuri tipice pentru supraveghere? Principala pârghie disponibilă pentru a câștiga este implementarea completă a setului de comandă ATA Streaming Command. Când este formatată o unitate, se creează mai multe zone care includ un număr diferit de sectoare per piesă, în funcție de locație. Setul de comandă pentru fluxuri include tabele care descriu aceste zone și timpul mediu de căutare de la pistă la pistă. Cunoscând exact cât timp va dura accesul la date, sistemul de supraveghere poate optimiza transferurile. Există, de asemenea, o comandă Configure Stream care permite gazdei să stabilească numărul de fluxuri simultan de citire sau scriere. Această cunoaștere permite unității să-și configureze tampoanele în consecință.

La sfârșitul zilei, clienților cu sisteme de supraveghere nu le pasă de modul în care sunt implementate comenzile ATA. Nu le pasă de timpii de acces sau de ratele de date. Îi pasă de înregistrare și, la rândul lor, redarea video. Să nu sune prea dramatic, dar diferența dintre un tip rău prins și șansa de a scăpa poate fi câteva cadre de captură. Dacă sistemul dvs. de supraveghere nu poate ține pasul cu fiecare cadru video, vă asumați riscuri.

Ca parte a testului nostru de supraveghere, suntem de acord cu Western Digital Purple își merita toți banii.

 

Sumar
Reviewer
alin
Data Review
Produs Analizat
HDD WD Purple 1TB, 5400rpm, 64MB cache, SATA III
Scorul Acordat
5
98%
Minunat

Nota Noastră

Este un produs pe care il recomand. Produsele WD - ireprosabile ca de obicei.

  • Marime
  • Zgomot
  • Viteza
  • Pret
hddwd
Comentarii (0)
Adauga Comentarii