Joc Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition PlayStation 4

Joc Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition pentru PlayStation 4
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Cel mai bun simulator de fotbal... cel mai bun joc sportiv
Contra: Nu este mare diferență fata de PES 2017

  • grafica
  • Pret

Review Joc Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition pentru PlayStation 4.

În timp ce Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition este fără îndoială o îmbunătățire față de predecesorul său, nu vă așteptați la același salt în ceea ce privește calitatea obținut de PES 2017. În schimb, efortul din acest an se bazează pe baza superbă a jocului anterior, consolidând câștigurile sale și concentrându-l spre public.

Pur și simplu, dacă ți-a plăcut PES 2017, vei găsi o mulțime de lucruri plăcute aici în ceea ce privește adâncimea și varietatea adăugată la acțiunea pe teren, plus un număr de mici trucuri făcute în modul de Master League. Dar dacă te gândești la trecerea de la FIFA, nu a fost făcută nicio concesie pentru a încerca să-i convertești pe cei care nu sunt deja fani ai formulei PES.

Într-un mod care nu este prea diferit de o continuare a jocului, Pro Evolution Soccer 2018 Premium Edition se simte ca un exercițiu care nu dorește să submineze sau să denatureze echilibrul sublim, pe care încarnarea anterioară a reușit să-l atingă. Ca atare, există o anumită familiaritate cu cea mai mare parte a caracteristicilor titlului.

În afara terenului, ecranele de meniu rămân la fel de urâte ca cele pe care le veți găsi în orice joc. Meniurile gri, pline cu textura neagră, fac puțin pentru a promova entuziasmul și atracția celui mai bogat și mai popular sport din lume, ceea ce este o rușine, deoarece unele dintre conținuturile ascunse în aceste meniuri reprezintă un upgrade la PES 2017.

Master League rămâne modul offline al spectacolului, cu o nouă opțiune pentru sporirea dificultății de gestionare a afacerilor dvs. în afara terenului, care dezvăluie un plus de bun venit.

Modul de provocare nu este aproape de o experiență de manager de fotbal, dar te obligă să te gândești la menținerea  echipei pe termen mai lung și asta îți influențează în mod corespunzător abordarea generală.

 

 


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Joc Pro Evolution Soccer 2018
Scorul Acordat
5
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Cel mai bun simulator de fotbal... cel mai bun joc sportiv
Contra: Nu este mare diferență fata de PES 2017

  • grafica
  • Pret
Jocpes
Comentarii (0)
Adauga Comentarii