Laptop Dell Vostro 5471

Laptop Dell Vostro 5471 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, Kaby Lake R, 14", Full HD, 8GB, 256GB, AMD Radeon 530 2GB, Microsoft Windows 10 Pro, Silver
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I5
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Dell Vostro 5471 cu procesor Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.40 GHz, Kaby Lake R, 14″, Full HD, 8GB, 256GB, AMD Radeon 530 2GB, Microsoft Windows 10 Pro, Silver.

Sistem de operare
Disponibil cu Windows 10 Pro – pentru o experiență PC lină și versatilă.

Vostro 5471 – Designul Premium respectă mobilitatea maximă
Designul premium respectă mobilitatea maximă
Performanță impresionantă: alimentați ziua de lucru cu procesoare de până la 8 Gen Intel® Core ™ i7.

Călătorii în stil: Construite pentru a merge cu ușurință oriunde vă duc afacerea, designul subțire și ușor permite o mobilitate maximă, în timp ce carcasa elegantă din aluminiu și odihna de palmier combină durabilitatea cu un aspect de profesionalism elegant.

Memorie masivă: Cu o memorie DDR4 de până la 32 GB1, laptopul nu va fi împotmolit, permițând timpi de răspuns mai rapizi și multitasking neîntrerupt.

Creștere a performanței: pentru aplicații mai grafice grafice și performanțe rapide în virtuală a tot ceea ce faceți, optați pentru o grafică discretă AMD Radeon ™ 530 încorporată cu o memorie GDDR5 de până la 4 GB.

Depozitare substanțială: Opțiunile pentru mai multe unități de hard disk – inclusiv HDD-uri, SSD-uri și dispozitive duale – vă permit să stocați cantități incredibile de conținut fără să vă faceți griji cu privire la pierderea spațiului. Driverele duale oferă cele mai bune performanțe din ambele lumi cu performanțe stabile și rapide, plus o capacitate mare de stocare.
Vostro 5471 – Colaborare convenabilă, confort și conectivitate
Colaborare convenabilă, confort și conectivitate
O claritate excepțională: afișajul anti-orbire FHD IPS asigură imagini vizuale detaliate și detaliate din orice unghi pentru o colaborare convenabilă în grup, în timp ce camera web HD încorporată și Waves MaxxAudio® Pro vă permit să colaborați la distanță cu o claritate clară a imaginii și a sunetului audio.

Construit pentru confort: tastatura opțională cu iluminare din spate și touchpad-ul de precizie fac munca mai confortabilă.

Conectivitate robustă: o gamă largă de porturi, inclusiv USB 3.1 Gen 1 Type-A (x2), cititor de carduri USB 3.1 Gen 1 Type-C ™ (x1), HDMI și SD vă permit să rămâneți conectat la o varietate de dispozitive.
Vostro 5471 – Siguranță sigură pentru a vă susține afacerea
Siguranță sigură pentru a vă susține afacerea
Protejați-vă afacerea de dimensiuni mici: Trusted Platform Module (TPM) 2.02 oferă protecție și stocare comercială pentru chei de criptare pentru a verifica dispozitivul.

Gestionare pe care vă puteți baza: Accesul facil la BIOS-ul Dell vă oferă o largă capacitate de administrare pentru a vă configura sistemul în funcție de specificațiile dumneavoastră.

Securitate ușoară: Cititorul opțional de amprente cu Windows Hello vă permite să vă conectați în siguranță cu o singură atingere – fără parole necesare.

Protecția împotriva accidentelor: un senzor de cădere liberă blochează hard disk-ul și împiedică pierderea sau deteriorarea datelor în cazul în care laptopul este agitat sau scăpat.

Nu există nici o problemă: opțional Dell ProSupport sau ProSupport Plus oferă acces direct 24×7 la tehnicieni de nivel avansat pentru a vă ajuta să depanați și să rezolvați problemele în cel mai scurt timp3.
Vostro 5471 – Colorați-vă lumea
Colorați-vă lumea
Alegeți din elegantul platin de argint cu interiorul Nocturnal Blue sau din aurul din aur Rose cu interiorul bogat din nucă de brun.
Vostro 5471 – Porturi & Sloturi
Porturi și sloturi
1. Cititor de carduri SD 2. USB 3.1 Gen 1 Tip-A | 3. USB 3.1 Gen 1 Tip-A cu PowerShare | 4. RJ45 | 5. slot pentru blocare nobilă 6. Mufă de alimentare | 7. USB 3.1 Gen 1 Type-C ™ (livrare DP / alimentare) 8. HDMI | 9. Mufă audio
Vostro 5471 – Dimensiuni & Greutate
Dimensiuni și greutate
1. Înălțime: 16,1 mm – 17,4 mm (0,63 “- 0,69”) 2. Lățime: 343 mm (13,5 “) | 3. Adâncime: 240,8 mm (9,48”) | Greutate inițială: 1,685 kg


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Laptop Dell Vostro 5471
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I5
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
delllaptop
Comentarii (0)
Adauga Comentarii