Laptop HP MT42 QUAD CORE A8-8600B

Laptop HP MT42 QUAD CORE A8-8600B , 14" FHD,Bang Olufsen ,4GB,32GB SSD,AMD RADEON R6,WINDOWS EMBEDDED STANDARD 7,argintiu
88%
Merita

Nota noastra

Pro: 14''
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop HP MT42 QUAD CORE A8-8600B , 14″ FHD,Bang Olufsen ,4GB,32GB SSD,AMD RADEON R6,WINDOWS EMBEDDED STANDARD 7,argintiu.

Mobilitate sofisticată a HP MT42

Lucrați inteligent și faceți o impresie excelentă, cu un ID remarcabil de ușor și elegant, care include un afișaj diagonal de 14 inchi Full HD1 și o gamă de balamale extinsă la 150 de grade, pentru o creștere a opțiunilor de vizualizare.

Productivitate a HP MT42

Soluționați-vă lista dvs. de rezolvare cu tehnologia de procesare robustă quad-core2 de la AMD, A8-Pro-8600B cu Radeon ™ R6 Graphics, I / O avansat pentru afișajele și dispozitivele dvs. de la DisplayPort, HDMI, VGA, USB și USB-C ™, și o durată lungă de viață a bateriei.

Software-ul integrat îndulceste afacerea al HP MT42

Optimizați implementările, îmbunătățiți experiența utilizatorului și permiteți gestionarea fără probleme a software-ului exclusiv HP care include HP Device Manager, HP Velocity și HP Easy Shell.3

Optimizat pentru mediile dvs. de tip cloud și VDI

Bucurați-vă de virtualizarea premium cu partenerii de top ISV, printre care Citrix®, VMware® și Microsoft, plus caracteristici precum un browser integrat pentru conexiuni cloud, suport complet pentru receptorul enterprise, suport unic de conectare și redirecționare multimedia.
Caracteristici suplimentare

Livrare de date suprataxate

Îmbunătățiți performanța rețelei cu fir și Wi-Fi și experiența utilizatorului final cu software-ul HP Velocity.

Protecție la nivel secundar

Asigurați-vă securitatea datelor prin păstrarea lor de pe dispozitivul local și obțineți protecție suplimentară de la chipset-ul TPM și Windows cu filtrul de scriere.

Managementul este simplificat

Asigurați-vă ușor să implementați, să gestionați și să vă mențineți baza de instalare cu HP Device Manager.

Rapid. Curat. Raționalizate.

Simplificați experiența utilizatorilor subțire HP Windows Embedded cu interfața personalizată HP HP Shell și protecția pentru controlul cloud orientat.3

Lucrați cu ceea ce cunoașteți în deplasare

Simțiți-vă acasă și faceți mai ușoară viața administratorilor IT cu Windows 10 IoT Enterprise for Thin Clients7, care suportă Microsoft Office 3654 și driverele periferice.

Instrumente de comunicare proiectate

Colaborați cu ușurință cu rețelele Ethernet și wireless5, lărgiți suportul pentru comunicații unificate și caracteristicile audiovizuale integrate.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Laptop HP MT42 QUAD CORE A8-8600B
Scorul Acordat
5
88%
Merita

Nota noastra

Pro: 14''
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
hplaptop
Comentarii (0)
Adauga Comentarii