Laptop Lenovo IdeaPad 520-15IKBR

Laptop Lenovo IdeaPad 520-15IKBR cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX150 4GB, Free DOS, Iron Grey
90%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Pret ridicat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Lenovo IdeaPad 520-15IKBR cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 15.6″, Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA GeForce MX150 4GB, Free DOS, Iron Grey.

Proiectat cu precizie

Un laptop remarcabil ar trebui sa aibă un aspect remarcabil și acest lucru nu face excepție. IdeaPad 520 dispune de un șasiu reproiectat, cu muchii înclinate și suprafețe metalice, pentru un stil contemporan.  De asemenea, am reproiectat touchpadul, pentru o experiență mai buna a utilizatorilor cu gesturi cu mai multe degete. Atingeți, faceți clic și măriți – veți simți diferența.

Grafica avansata cu NVIDIA

IdeaPad 520 ofera performante grafice avansate, cu NVIDIA GeForce 940MX. O placa grafica dedicata se bazeaza pe propriul procesor, accelerand performanta grafica cu mai mult de 3 ori. Redati jocuri, editati video si multe altele – cu screen tearing redus si performanta avansata de editare foto si video.

Descarcati doar ceea ce doriti, simplu si in siguranta

Cu Lenovo App Explorer, utilizatorii aleg doar aplicatiile pe care le doresc. Este o modalitate directa si sigura pentru utilizatori de a-si personaliza computerul si o parte esentiala a angajamentului Lenovo fata de PC-uri mai sigure si mai sigure.

Acces instant cu o singura atingere a degetului

Conectati-va la laptopul dvs. in mai putin de doua secunde pe cititorul optional de amprente digitale – de trei ori mai rapid decat timpul mediu necesar pentru a introduce o parola. Si datorita Windows Hello, veti putea, de asemenea, sa va conectati la aplicatii partenere, cum ar fi DropBox, fara probleme.

Clear Clarity Visual

IdeaPad 520 ofera rezolutie Full High, cu tehnologie anti-glare IPS cu unghi larg. Indiferent daca va plimbati pe canapea sau doriti sa vizionati cu un prieten, veti obtine cea mai mare parte din divertismentul dvs. din orice unghi.

Sunet clar, cu difuzoare Harman cu Dolby Audio

IdeaPad 520 ofera un impuls pentru sunetul IdeaPad 320. Acum, cu difuzoare Harman cu Dolby Audio, veti avea parte de un sunet clar de cristal, cu distorsiuni minime la orice volum.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Laptop Lenovo IdeaPad 520-15IKBR
Scorul Acordat
5
90%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Pret ridicat

  • Design
  • Marime
  • Video
  • Audio
  • Pret
laptoplenovo
Comentarii (0)
Adauga Comentarii